Öncelikle merhaba arkadaşlar bizim doğumumuz normalde 25 Ekimdi ama kızım erkenci çıktı😂 hamileligimin ilk dönemleri kusma dısında bi sorun yasamadim 4.aydan sonra oda tamamen kesildi zaten. Karnim 8.aya kadar çıkmadı beni gören 1 aylık hamile sanıyordu hep😂 Bu zamana kadar her şey yolundaydı ta ki 1 hafta önce kanamam olana kadar neyse nisanim gelmistir biraz daha bekliyim dedi 2 gun sonra ikinci defa kan gelince randevumu erkene aldım 7 Ekimdi randevum, ama 30 Eylül gecesi yani 1 ekimde (bu arada esimle tanisma tarihimiz de 1 ekim🥰) benden tekrar kan geldi bu sefer yoğun ve adet kanaması gibiydi hemen esimle anneme haber verdim ben hastaneye gitme taraftarı olmasam da annem dogumun baslayabilecegini ve gitmemiz gerektigini soyledi neyse onu kirmadim.ve taksiye binip hastaneye gittik acilden giris yaptim beni kadin dogumun aciline yonlendirdiler orda benden once giren ve haftasi benden ilerde olan bi kadın vardı once onun muayene olmasini bekledim ona 1 cm aciklik denilince benim hic yoktur diye dusundum ve catala ciktim ebe muayene etti ve doktora 7 cm aciklik oldugunu dogumun basladigini soyledi. Ama nasil olurdu sasirip kaldim ben hic sanci cekmemistim ve o acilmayi hic hissetmemistim ayrica isin ters yanı ben hic hareketli biri de degildim hep yatar ya da otururdum annem hep bana sen doguramayacaksin derdi😂 neyse bana yatis verdiler ama bende hala sanci yok suni verecek misiniz diye sordum ebe suniye gerek yok sen zaten acilip gitmissin dedi. Saat 2 den 6 ya kadar hic biseyim yoktu odada geziyorum nst ye bagliyorlar acilma var ama sanci yok acilmam son 9 cm olunca doktor gelip alttan muayene etti ve ne olduysa o ara oldu bana sanci girmeye basladi 10 dakika ya cektim ya cekmedim beni hemen dogumhaneye aldilar ve catala ciktim doktor agri girince ikinmami ve bebegi tum gucumle itmemi soyledi 1 2 3 derken bal kizimin kafasi cikti ve derin bir oh cektim. Gercekten cok kolay bir dogumum oldu hic sanci cekmedim diyebilirim Rabbim hepinize boyle dogumlar nasip etsin❤ kızım 3 kilo 47 cm dogdu küveze almadılar cokta guzel emiyor sutum de hemen geldi Allahima bin sukur❤ suan hic bir sıkıntımız yok bebegimin ve benim kontrollerimiz icin 24 saat hastanede kalcaz yarin sabah cikaracaklar suan yanimda misil misil uyuyor erkenci melegim umarim dogum hikayem hepinize moral olur Allahim butun gebelere kolay dogumlar nasip etsin❤ sorulariniz varsa seve seve cevaplarim🌸
36+4'DE GELEN PRENSESİM🌸 (Epiduralsiz, suni sancısız normal doğum hikayem❤)
AdaDerya Maşallah canım ne güzel Allahım sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip etsin gözünaydın bizimle paylaştığın için de teşekkür ederim Rabbim bizleri de tek sancıda kurtarsın inşallah😇🙏🏻
Kolay Doğum olsun diye yaptığınız birşey oldu mu
AdaDerya ayyy maşallah yaaa darısı bize inşallah ne güzel bir doğum olmuş Allah bağışlasın kuzum gözün aydın ❤❣🥰
Kız daha ben ilk gitmede 7cm i okuyunca Allahım banada boylesını nasip et dedim 😂 devamını okuyunca sen doğurmamış fırtlatmışsın dedim resmen 😃 masaAllah valla
Gözünaydın canım böyle güzel doğum hikayeleri insanı çok rahatlatıyor mutlu ediyor 🥰♥️ Hayirli vakitli bir şekilde bizlere de böyle Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏼 Bir avazda yavruna kavuşmuşsun Rabbim de sizi hiç ayırmasın inşallah 👼🏼♥️
ftscebeci71 tesekkur ederim kuzum butun hepinize dua ettim dogumda Allahim bi avazda kurtarsin❤
Haticebirece hayır tam tersi cok hantal bir insanim yukarda belirttigim gibi😂
Misskokulumm saol kuzum Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin saglicakla alin kucaginiza❤
AdaDerya Allah razı olsunn canım benimm 😇🙏🏻 Amin inşallah🤲🏻
AdaDerya maşallah subhanallah ne kadar güzel bir doğumun olmuş darısı başıma inşallah canımm 🙏🏻😇 Allah uzun ömür versin hayırlı olsun 😊 b3n de bugün 36+4üm dün hafif sancım çıktı nstde ben de aynı senin gibi bir hamilelik geçiriyorum bakalım doktor hazırlıklo ol dedi inşallah ben de sağ salim kavuşuruz prensesime bir an önce 😊🙏🏻