ikizannesi_ Ben bebek odası için beşik bakıyorum ama aklımda hiç bişi yok ilk önce büyüyen beşik istedim çünkü biraz buyunce de kullanilsin diye ama kayinvalidemin tarafı o beşikler iyi değil almasın diyorlarmış bir yaşına gelince çocuklar düşüyormus yani onlar öyle söylüyor benim de kafamda soru işaretleri oldu anne yanı beşikte alamam yatak odasi çok küçük çatı katı bizim ew bı de siz düşünün o yüzden çok kararsızım tecrübeli anneler sizler nasıl yaptınız? Bi kere alıp hep kullanmak istiyorum en fazla 5 yaşına kadar olur yani tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum bebek odasıyla zaten durumda belli olduğu için büyüyen beşik istemiştim..sizce nasıl yapabilirim 🤔
ftscebeci71 ikizannesi_ Büyüyen beşik daha mantıklı bence en azından biraz daha kullanışlı yani öneren anneler bu şekilde öneriyor. Yinede karar senin senin evladın sonuçta kaynana ya şuna buna bakma bence.
Zulubik ikizannesi_ ikeanin Gulliver diye bi beşiği var. yatağı istediğin yükseklikte ayarlayabiliyorsun. Kendi karyolan ile aynı hizaya alıp anne yani mantığı ile kullanabilirsiniz. 3-4 yaşına kadar da kullanabiliyor. Yatağı en alt kademeye alınca çocuk karyolasına kendisi gidip uyuyabiliyor. Abimler iki çocuk büyüttü bu karyola ile. Internet sitesinden bakıp inceleyebilirsiniz. İkea olmasa da bu model bir şey mantıklı olur bence. Ben başka bir şey almayıp direkt doğumdan itibaren bunu kullanmayı düşünüyorum.
23Zumra ikizannesi_ buyugen besik daha iyi ben oyle aldim extradan yanlari da var biraz buyudugunde bu uzun kolu yanlari cikarip kisalarini takicam
Rukiye2709 ikizannesi_ canım bende yeni aldım. Büyüyen beşik aldım. yatak odam çok ufak. Sığan yataklar ancak sepet beşik oda Bi yaşına kadar bile kullanamayacak. Altı yavrulu yatak daha oğluşumuz doğmadan ötekinin yerini hazırlamış gibi olduk ama 🙈 bak aldığımı atayım sana istersen evde de çekip atarım mobilyası çok güzel https://www.instagram.com/p/B2GsEl_BcnC/?igshid=davy6qaga24b
ikizannesi_ ftscebeci71 aynen bana da mantılı gelen oydu kayınvalidem kafamı çok karıştırdı ayrıca beğenmiştim bı tane büyüyen beşikte tam alcam derken böyle seyler söylemeye başladı o yüzden durakladim bi😕
ftscebeci71 ikizannesi_ Kendi bildiğin her zaman daha iyi hem belki ilerde tekrar düşünürsen diğer bebeğine de kullanabilirsin kullanışlı kullanırsan tabi😌🙏🏻
ikizannesi_ Zulubik hemen onu da bı incelemek istiyorum o Zaman 😊çok teşekkür ederim yardımınız için 😍
ikizannesi_ ftscebeci71 tekrar düşünmek için biraz zamanım War benim galiba ikiz gebelik onların 5 6 yaşına kadar büyümesini beklemek istiyorum..😊
Zulubik ikizannesi_ rica ederim. Bi arkadaş da bu beşiği kullanıyor çok memnun. Başka bi arkadaşım anne yani, Park yatak VS bir sürü şey almış. Çocuğu su an 1 yaşında. Ve hepsini boşuna almışım keşke direkt bu ikeayi alsaydım çok kullanışlıymis dedi.
ikizannesi_ Zulubik gidip ona da bı yakından bakmak isterim tabiki.. bnde çok teşekkür ederim bilgileriniz için 😊
ikizannesi_ Rukiye2709 tabiki size zahmet olmazsa öylede görmek isterim😊😍bu arada kaç haftaliksiniz?galiba sizin hersyinz tamam😊
Rukiye2709 ikizannesi_ 33+2 yiz canım. Müsait olunca hemen atıcam inşallah. Valizimde kapıda hazır 🙈 sormak istediğin varsa sorabilirsin
ikizannesi_ Rukiye2709 olur tabiki..😊ayy masllah wlla ya bnde 26 haftaligm ama hala ortada tek bişi yok erken doğum riskimde War ikiz olduğu icin kayinvalidem fln çok erken alışveriş için fln dio ama ins.bnmkide yetisir ya😕
Banu_ayaz ikizannesi_ ben hepsiburada dan heyner besik aldim 3 kademeli yatak anne yani da olabiliyor daha sonrasinda daha derin olarakta kullanilabiliyor bir bakin isterseniz fiyati da uygun yorumlar da iyj genelde
ikizannesi_ Banu_ayaz ewet baktım o da gayet güzel ama herseyiylemi öyle fiyat oluyor aceba ben yatağını tülünü, süsünü fln da hep istiyorum .. 😊🤷kullanışlı ve ayrıca güzelde durmasini istiyorum🤔
Banu_ayaz ikizannesi_ herseyiyle birlikte geliyor kalite olarak biraz dusuk ama yine de iyi sonucta kayinvalidem iki takim nevresim yorgan yatak yaptirmistida yeterli olur diye düşünüyorum ahsap olan kokusuz boyasiz verniksiz bebek icin iyj bence
ikizannesi_ Rukiye2709 1000_1300 fln çünkü iki tane alcz beşik de eksiklerimiz de baya fazla onun için Uygun fiyat bu şekilde olur galiba😕🤷
Rukiye2709 ikizannesi_ benim aldığım beşik yatak cibinlik 1500 canım. İnstagramın var mı ordan atsam yükleyemedim