Tucenur zynb_ozkn benimde oyle am adet sancısı gibi değil sanki ara sıra kasıklarım batıyo gibi normlde cok agrır ilac içerim duramam 3 gün önceden başlar bilmiyorm belkide pskljk 😔
zynb_ozkn Tucenur benimde sağ kasığimda batmazlar var karnım ağrıyor şimdi biraz durdu ama sanki her an olucam ya benimde pisikolojik galiba 😔
Tucenur sumosgoksu evet yarımsaat oluyor yapalı deliricemm artıklkkkk bn anlamadm 8 dk da verdi sonucu dakika tuttum
Tucenur sumosgoksu inanamıyorm ki kan verdim yoktu 2 test silik cıktı bugun hiç cıkmadı sımdı boyle artık sevnemiyorm 😔 yarını beklicem dahada test yapmcm yaron olmazsm regl kesn vardır ztn
Tucenur sumosgoksu evet gerçktnnn 😔 bilmiyorum cok sasrdım en cok son teste cok sasrdımm öglenkinden sonra cok garip acaba hangisi gerçktn bozuk
Tucenur zynb_ozkn evet aldırıs etmicem bugun kü 2 testede yarın belli olur adet günğm hiç gecikmez cnku bnm
sumosgoksu Tucenur ne desek boş canım çünkü bi çok test yapmışşın bi var bi yook kesin sonuç için kan ver valla ben gerildim
Tucenur zynb_ozkn yarını bekleyip görelim elimden bişe gelmiyor artık birdahada boyle test yapmcm sürekliii pskljk olark kötü oluyrz
Cigdemmmm sumosgoksu canim ben de erken test yaptim 6gun varken ayni boyle cikmisti su ucuz testlerden yap ben ertesi gun yaptigimda cikmisti. 😊