Tugbaklc Muallimehanim kizimda öyleydi şimdi 2. Oğlusa hamileyim hep aşağıda 🤦🏼♀️ ama kziim hiç inmemişti
Afra34 Esil35 bende hep kasıkta ağrı hissediyorum karnımın üst kısmı boş hep altta toplanma hissediyorum ağırlık ordaa🤔🥺daha 26 ama hiç yukarı çıkmadı hep aşağıda 😔😒
nisanurr35 Benimde 36.haftada biraz aşağı inmeye başladı şuan 37+2 yiz ve baya aşağıda heycanla bekliyorum oğluşumu🤗
Yusufakardes Muallimehanim herkesin bir olmuyor benimki düşmemişti mesela yani ona odaklamayın kendinizi
Miyaaaaaa Muallimehanim valla canım benim 33 haftadan beri düşük hatta karnın baya düşmüş doğumun erken olur deyip korkutan çok oldu ama 38 hafta içindeyim hala dogurmadim🥰 değişkenlik gösteriyor bence kişiden kişiye.
BhrBrfn Esil35 pekı bas asagı dıyr erken dogum rıskı falan oluyormu sordunuzmu benımkıde 30dan berı bas asagı doktorum dınlen bol bol demıstı
nilaylaylaylay Hiç çıkmadı hepp aşağıda. 34+2 deyiz. Hayırlısıyla biraz daha büyüsün başka bir şey istemiyorum
Esil35 BhrBrfn sordum erken dogumla alakasi yok bebek kanala girerse servikal uzunluk kisalirsa erken dogum diyebiliriz dedi
Denizincani Muallimehanim canim dogum baslayncaya kadar dusmeyenleri biliyorm ama olsun demi onlar icin Hersey katlanilabilir Rabbimm saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeni 😘