Melektrk Sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyor musunuz acaba değerlerde bir eksiklik çıkmadı ama yinede verdi siz kullanıyor musunuz acaba bir hafta oldu alalı ama kullanmayı unutmuşum ben
ycllksa Melektrk benim de değerimde hepsi iyi ama yinede verdi , çocuk için faydalıymış. Doktorlara tabi oluyoruz 🕊
Esesen Melektrk hem d vitamini alıyorum hem süt, yoğurt, peynire yükledim iyice. Ama d vitamini 16. Haftadan sonra içiliyor genelde sizin kaç bilmiyorum ama
Betulackln Melektrk banada verdiler arada bi içiyorum içesim gelmiyor dedim daha once bi bayanda kullanmamis çocuğun bacaklari eğriydi dedi korktum açıkçası ama yine düzenli içmiyorum 😑
MrsClk Bana doktorum bakmadı bile ne b12 bakmış ne de d vitaminine bakmış. Sağlık ocağı baktı ve d vitaminim 9 çıktı🙄 b12de çok düşük ama d vitamini tehlikeli boyutta en az 30 olması gerekiyormuş benim 9 doktora gitmeme var daha bebek için endişeleniyorum 10haftaya gireceğim 9+5im
mercan2020 MrsClk bana ilaçları 12.haftadan sonra verildi.12 .haftaya kadar hiç bir ilaç kullanmadım.
Melektrk MrsClk canım çok düşükmüş biran önce doktora gitmelisin bebeğin kemik gelişiminde bir sorun olmasın aman dikkat et ❤️❤️
Esesen Melektrk ama decavit içiyorum onun içinde bir çok vitamin var ondan verdikerse hele kesin iç derim 14 ayrı vitamin vardı sanırım içinde
MrsClk Melektrk 2 hafta sonra 2li testim ultrosonum falan var ama beklemesem mi ya🙄 bebek şuan senden yiyor ona bir şey olmaz diyorlar ama yine de korkuyorum
Melektrk MrsClk senden yiyeceği bir vitamin yok sorun o zaten 🤦🤦 inşallah sorun olmaz canım bişey diyemiyorum şuan değerlerin baya düşük
ilkinn Melektrkbana da sağlık ocağından verdiler. Bugün doktoruma sordum gerek yok kullanma dedi canım