Estan Merhaba kızlar 62 kiloyla hamile kaldım 16+5 günlük hamileyim sadece 1200 gr kilo almışım çevremdekiler bebeğin gelişmiyor diyor açıkçası bu durum beni de korkutuyor çarşamba günü kontrol günüm ama içim içimi yiyor resmen 😔😔
Deletedmom6 Estan Alırsın cnm merak etme bnde ilk üç 4 ay sadece 1 kilo almıştım başkalarının dediğine bakma 😏 bana da sonradan ay yemiyorsun bu bebek nasıl beslenecek göbeğin yok kilosu çok az diye şuan herkes göbeğin çıkmış baya bebeğin kilosu ıyimis fln diyo takma onları 😡
Gizemabc Estan bebeğin gelişmiyor diyenlerin tahsili neymiş pardon🧐 Doktorunuz ne diyor bunu önemseyin bence. Zaten ilk 3 ayda kilo almak çok da sağlıklı değil, doktorların dediği bu. İçiniz rahat olsun
Feminel16 Estan canım söyle söyliyim 35 haftalığım ben sadece 4 kilo aldım ama bebek gayette güzel kilo alıyor hatta 1 hafta önceden gidiyor bebek😊
CemrePektas Estan ben 21. Haftadayım hiç almadım daha göbeğim biraz çıktı ama 2 verdim 2 aldım hala aynıyım. Öyle diyenler çok bilenler, boşver. Doktor bebeğin gelişimi iyi diyorsa bitmiştir
Estan Deletedmom6 Aynen bana da ayn şeyler söyleniyor kilo almak için dua edeceğim hiç aklıma gelmezdi vitamin ilaçlarımı düzenli kullanıyorum inşallah onlar geçer bebeğe
Ebruss İlk 3 ay bebek senden beslenmiyor ki zaten ahhh şu herşeye fikri olanlar 😢😢 bende 20. Haftamdan sonra kilo almaya başladım şuan 18 kilo aldm merak etme cokta güzel alınıyor acele etme aksina doktorum çok iyi diyordu ağırlaşmıyorsın 😍
Deletedmom6 Estan Hiç düşünme bile senin bedenin sonuçta kilo almaman daha iyi bnde aynı hatayı yapıp başkalarının dediklerine üzüldüm taktım yanlış yapmışım 🤦♀️
Ebruss Estan takma sakın kafana canım, yemediğim halde bebek 3 haftada 700 gr aldı son aylar alıyor hiçbirşeyden sakınmadım Allah onları koruyor keyfini çıkar sadece bu zamanları başka türlü bitiremeyiz 🌸
Emin_e Estan szi zayifsiniz ben kilolu hamile kalmistim 20 haftalik oldum daha son 2 haftada 1.5 kilo falan aldim zaten bebek minicik asil son 3 ay kilo alımı artıyor onun icin doktorunuz sorun yok diyorsa cevrenizi umursamayin herkes baska bir sey soyluyor cunku
Iimran Estan bende 25 hafta olucam henüz 2 buçuk kilo aldım bebeğimin kilosu ve boyu çok iyi çevrendekileri boşver sen çocuk her şekilde besleniyo içerde aç kalmaz yani
Gagacim Estan Allah’ım Yarabbim bi de kaç tane Doğum yapan insanlar bunu söylüyor hayret bir şey ya niye almasın canım bende ilk 5 ay hiç kilo almadım şu an 32 yim bebeğim 2 kilo hamileliği boyunca 20 kilo verenler var mesela kuzenim doğurmak üzere o da çok kilo verdi
Kumru_ Estan Ben 35+5im toplam 5-6 kilo aldım 😑Doğumdan sonra eski halimden de zayıf olucam diye çok korkuyorum 😯Normalde 36 bedendim şuan zorlasam 36 beden kıyafetler üstüme yine olur o derece