EbruCnr Ozican spinal mi genel anestezi mi oalcaksın? Benim 2. Doğumum olacağı için sezaryen olcm bende. Spinal de doğum anında eş alıyormu hastane bilgin var mı?
Ozican EbruCnr hastane sezaryan da eş almıyor normale alıyor. Ben nasıl olacağına karar vermedim doktorumla konuşucam ama genel olurum büyük ihtimal
Akademisyenanne Ozican kuzum selam, bisey danisacagim. Odalari gidip gordun mu? Bizim bugun randevumuz vardi ama esim beklemediginden gezemedim odalari.
Akademisyenanne EbruCnr 26+1’iz. Normal dogum planliyoruz. Doktor da normal dogumdan yana. Sezeryana sicak bakmiyor. Cok da ilgili biri. Her gitmemde bebege ayri, rahime ayri bakiyor. En az 20 dakka muayene ediyor.
Sera00 EbruCnr yok deneyecek kadar yogunluk var. Ben pek beklemedim acıkcasi sadece acil ameliyatlara gittiğinde cok az beklemisindir ki o bile cok az
Ozican Akademisyenanne canım ablam doğum yaptı 2017 de biliyorum odaları.Merak ettiğin nedir cevaplamaya çalışayım ☺
Akademisyenanne Ozican basık mı acaba? Oda susleme icin malzemeler aliyorum. Masalari falan nasil. Susleyince oda biseye benzer mi sence? Fotografci tuttum. Oda biraz şık gorunsun istiyorum😅
Ozican Akademisyenanne yok ferah odası var.Ama eski yani odada eski bir görüntü var böyle nasıl süslersen süsle sanki sırıtacak gibi bi hali var.Ama adam edilir yani 😊 Ablamın odasında masa yoktu.
EbruCnr Akademisyenanne doğum sonrası odalar farklı mı bilmiyorum ama daha önce gitmiştim o hastaneye farklı rahatsızlıklardan dolayı. Çok küçük değil orta büyüklükte denilebilir oda büyüklüğüne. Normal masa evet yok sadece yemek yenen yatak masası var. Süslemede o işinizi görmez. Yeni bi bina olmadığı için tabi çok çok iyi denemez ama güzel bi süslemeyle iş görür olur die düşünüyorum
Ozican Akademisyenanne canım götürülür mü sormak lazım tabii ben süsleme yapmicam o yüzden hiç sormadım ama haftaya randevum var merak ettim sorarım
Gozdeakan Akademisyenanne 250 TL ücretle hastane anlaşmalı oda süslemesi var.İkramlar vs herşey dahil.Ben broşürde görmüştüm.
EbruCnr Akademisyenanne İnstgram üzerinden çamlıca erdem odalarını görmek için bakmıştım biraz. Beyaz masa getiren vardı. Sanırım kendileri götürüyorlar