Bekleyisliannne
Benim de 2 kaybim var sana tavsiyem memorial uğur değer kesinlikle. Benim ilk kaybim 20 haftalikti kalbi durmuştu memorial aydın ilgin a gidiyordum. Ondan önce de neval yaman görük e gitmiştim. Kaybımı öğrenince eşimde bende travma yaşadık resmen. Biz baya arastirdik hemen bebegimizi patolojiye gönderdik aydin bey bebegimizi kaybettigimizde o kadar soguk kanliydi ki psikolojik olarak bize hic iyi gelmedi. Aydın beye o acimizla dedik ki araştıralım ne gerekiyorsa yapalım gerek yok dedi kendimiz araştırdık ettik Diyarbakır, istanbul, ankara gorusmedigimiz gitmediğimiz doktor kalmadı çok şükür en sonunda uğur beyle görüştük bize o kadar yardımcı oldu ki önce kayıplarımızın nedenine dair neler yapmamız gerektiğini anlattı tek tek elimize yaptirmamiz gereken tetkikleri listesini ve bundan sonraki süreçte neler yapılması gerektiğini anlattı. Arastirmalar sonucunda bende genetik translokasyon ve ileri derece trombofili cikti. Ugur hoca sonuclari gorunce hemen bizi genetik doktoru ve cok iyi bir prof. Hematologa yonlendirdi. 3 unun ortak gorusuyle hamile olursam ne yapilmasi gerektigi raporlandi. Çok şükür tekrar hamileyim ve hamileliğim yüksek riskli geçiyor başından beri kaç kez hastanede yattım kaç kez düşük tehlikesi atlattım sayısını bilmiyorum 25 haftadayım ve hala bebeğimi kaybetme riskim var 30 haftayı bekliyoruz sabırla. Düşük riskim olduğu, kanamalarım olduğu tüm zamanlarda uğur hocanın eşime ve bana verdiği destek, moral, bizi anlaması, rahatlatması gerçekten bizim için paha biçilemez. Gecenin 11 i sabahin 7 si ne zaman arasam ugur hocayi telefonu heo bikmadan guler yuzle acti ve her derdimi hala güler yuzle dinleyip cevaplar. Ne zaman arasak ulasabiliyoruz ugur hocaya. Ilgisi, alakasi, bilgisi ve tecrubesi mukemmel. Bizim diyarbakirda gitmediğimiz doktor kalmadı prof. Ahmet Yalınkaya dan, genesis mahmut erdemoğlu, bahçeci zeki akkum a kadar. Size önerebileceğim tek isim uğur değer. Hamile olduğunuzda ise hem uğur değer hemde prof.dr ahmet yalinkaya ya gidersiniz. Biz öyle yapıyoruz. Prof. Dr Ahmet Yalınkaya perinatalogdur ve ultrasonu mükemmeldir. Ugur deger in muayenesi 265 tl kurum indirimiyle , 10 gün içinde ikinci kez muayene olabiliyorsunuz. Ahmet Yalınkaya ise 400 tl. Şuan önceliğin kayıpların nedenini araştırmak olsun bunun için de adam akıllı bir doktora gitmen gerekiyor benim sana önerim uğur beye git çok çok memnun kalırsın pişman olmazsın .