Nnurmehmet kevserinannesi Kaç haftalıksın arkadaşım bende şurada bekleyeyim bari 16.haftadayım merak ediyorum bende başlayacağım çünkü artık birşeyler kullanmaya 🥰
Iimran kevserinannesi tatlı badem yağı ve vazelin kullanıyorum 12 haftadan beri şuan 25 olucaz memnunum 🌸
Cigdem07 kevserinannesi Frei Öl kullandım ama yine de çatladım biraz genetik bu çatlama işi 😊 inşallah çatlamassın ben çatladım
BuluttSecil kevserinannesi anneniz çatlaksa ve beyaz tenliyseniz risk altındasınız kesinlikle çatlayacaksınız. Hiçbir krem işe yaramıyor maalesef
Aminem2020 Nnurmehmet cnm hemen başla bende 16.haftada başladım ama pişmanım kesinlikle 12 de başlanması gerekiyor 16.haftada göğüslerim çatladı şimdi 26 haftaligiz freiöl kullanıyorum ama bademlerimde çatlamaya başladı günde 2 kere yağla mutlaka
Simsim6 Karnım icin weleda marka yag kullandim, bacaklar, popo ve gogus icinse hindistan cevizi yagi🙂
Nnurmehmet BuluttSecil Ben bembeyazim ve annemin göbeği filan inanılmaz çatlakti bende de mi olacak yani ne kullanırsam kullanayim😭😭😊😊
Zehratopkaya kevserinannesi ne kullanırsanız kullanın bence çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz ya da çatlamıyorsunuz, ilkinde çok şey kullandım çatlamadım ikinci de hiç bişey kullanmadım yine çatlamadım
zynpzy hindistan cevizi yağı , kakao yağı , kayısı yağı ve badem yağını karıştırdım bir süre düzenli kullandım şuan 36dayım düzensiz kullanıyorum yine 2günde bir gb. kaşımıyorum asla , henüz çatlak olmadı . olur diyorlar kesin bakalım . beyaz tenliyim , annem de çatlamış . bunlarla alakalı değil bence iç karın genişliği ile alakalı
Cgdm05 Çatlak işi evet genetik biraz ama ben 15 yıldır yoğun karın kası çalışan bir spor eğitmeni olarak çatlayacağımı düşünürdüm ki tam tersiymiş spor çok etkili çatlamamakta ben 36. Haftamdayım çatlamadım 12 kiloda aldım yani:)) kullandıklarım ise hamile kalmadan önce hadi nemlendirici sürmeden yatağa girdiğimi bilmem hamiel kaldıktan sonra ilk haftalarda normal nemlendiricilerime devam ettim haftalar ilerledikçe lierac sabahları, öğlesen sonra bebe yağı hindistan cevizi yağı, akşamlarınise kendi hazırladığım hşndistan cevizi yağı kantaron yağı kekik ve lavanta yağı karışımımı sürdüm şükür hiçbirşeyim yok bu karışımı tavsiye ederim kızlar
Nnurmehmet Aminem2020 Ay hemen bugün başlayayım o zaman elimde hindistan cevizi yağı var hiç kullanmadım onu sürsem ise yarar mı acaba şimdilik 😭
BuluttSecil Nnurmehmet maalesef çatlağı tamamen önleyecek mucizevi bir krem yok 🥺🥺🥺 ben çok beyazım özel bölgemin üzeri bile çatladı. Ha krem alacaksanız da para dökmeyin badem yağı bile nemli tutmaya yarar önemli olan nemli tutmak
Aminem2020 Nnurmehmet aynen başla. Burdan okuduğum kadarıyla kullananlar var alana kadar idare edebilirsin
Deniz1807 yaklaşık 30.haftaya kadar çatlağın ç si yoktu ama annemde olduğu için genetik olabilir diye bebe yağı bitkisel yağ çatlak önleyici krem vs hepsini kullandım ama 30dan sonra bi anda çatlamaya başladım 😢genetiğin önüne geçilmiyor ama en azından şunu sürmemiştim diye pişman değilim😂
Myagz Frei öl. 22 kilo almama rağmen Sürdüğüm yerler çatlamadı ama düzenli kullanım gerekiyor. Bacaklarıma sürmemiştim 37. Haftada çatladı. Bi de ne kullanacaksanız Doğumdan sonra da bi süre devam edin çünkü ödem artışı hızlı verilen kiloyla deri yine çatlıyor ben sonrasında çatladım 😂
Nnurmehmet BuluttSecil Hindistan cevizi yaģı var canım elimde şimdilik onu kullanmaya başlayacağım inşallah ne kadar az olursa kârdır🤷♀️😊