Ftma_izmr Ebruli_11 yeni geldik canım doktor ilk kez tahminde bulundu ve erkeğe benzetti detaylıda net söyler inş ☺️
Ebruli_11 Ecemsbaby gayet güzel gosterdi ama doktor ısrarla kiz ama sadece tahmin dedi bende guvenemiyorum şuan ☺️
Ebruli_11 Ftma_izmr amin canım tabi yazarım ☺️ burdayiz nede olsa ama detayli ultrasyona daha bir ayım var 😬
Myisland Ebruli_11 14. Haftadan sonra yanılma payı çok az oluyor. Ben 15. Haftada öğrendim canım Şuan 16 haftaligim. Çok şükür. Çikolata vişne suyu iç yarim saat önce gösterirse öğrenirsin 😀💙💖
Ebruli_11 Myisland balım bizim dr biraz cins lafi ağzından cimbizla aldığımız için bisey sormak içimizden gelmiyo açıkçası artik son care özele basvurcam sinirine 😔😣
Ftma_izmr Ftma_izmr yalnız benimki baya nazlı çıktı ilk önce uyuyordu göremedik sonra gittim vişne suyu içtim çikolata yedim öğleden sonra yine baktı doktor bu sefer öksür et derken biraz gördü erkeğe benzetti kıyafet fln alma ama kesin belli olunca alırsın dedi 😄
Ebruli_11 Ftma_izmr ne güzel valla en azından ilgi var gayret ve çaba var bizim baştan savma hasta sırası bitsede kurtulsak derdindeler ama imkanim olmadığı icin ozele gidemiyorum mahkumum oraya ama olsun er yada gec öğrenirim cinsiyeti napim hayırlısı olsun sağlıklı olsunda..