Mervesbaby Ebruli_11 öğrenirsiniz gizlemezse :) ben ikili testimde sorduğumda çok erken demişti doktorum söylememişti. 14. Haftamın ilk gününde sonuç için gittiğimde de çok erken dedi. Ultrasona bir geçtik direkt gösterdi bizim yaramaz pipiyi :)
Simsim6 Ebruli_11 ben 29 haftaligim 12. Haftada ikili testte doktorum erkege benziyor ama siz 16.haftaya kadar yine emin olmayin kimseye soylemeyin demisti, 16.hafta kontrolunde de kesinlesti erkek oldugu☺️
Monna 16. haftadayken gitmiştim 3 kere baktı dr 15 20 dk arayla 😄çok gizledi, döndü göstermedi Neyse dedim bir dahakinde görürüz. Benim ikinci çoçuğum ondan daha çok merak ediyor insan. İlkinde çok da merak etmemiştimm nasılsa farketmez diye 😄Ama doktor inat yaptı bir daha gel dedi yarım saat sonra gittiğimizde gösterdi😄 Yani hiç belli olmaz normalde görülür pozisyon izin verirse
Ebruli_11 Simsim6 sag sağlim kucağına al inşallah ☺️🙏 ama benim tam 16 degil yarin 15+ 6 carsamba gunu 16 olucam pek bir fark olur mu ki
Simsim6 Ebruli_11 sen de canim insallah saglikla🤲 Bence farketmez 1-2 gün daha erken kesin ogrenen de oluyor
Ebruli_11 EvaRos inanki rahatladım düşüncelerinizden dolayı inşallah öğrenirim 🙏 dualarınızı bekliyorum ☺️☺️