feyza123 Minikfasulye canm kendini tanıt yas kaç ilk gebelik mi nerede yasiyorsun😊 hepimiz birbirimizi tanıyalım takip edelim hangimiz önce dogurcaz😊😊
Minikfasulye feyza123 22 yasindayim 😊 3. Hamileligim ama diger ikisi 6 7 haftalarda dustu 😢 karamanda kucuk sakin bi yerde yasiyorum 🏡 carsamba gunu 28 haftalik olcz iste doktor kontrolum var buyuk ihtimal doguma alacagi tarihi verir artik kesinlesir 😊😊
Fatma Merhaba kızlar, doktorum bebek Şuan ters dönemzse sezeryan dedi. Ne zaman dönmesi gerekiyor biliyormuşsunuz Şuan 27+5 deyım
Deniz14 feyza123 sezaryen tarihini konuştunuz mu doktorla peki ben daha erken diye hiç konusunu açmadım hatta doğumu bile konuşmadık daha
feyza123 Deniz14 bide ben konusmadim zaten ben benim doktoruk doğum iznine ayrıldı o gelene kadar yanindaki doktora geçtim o söyledi direk 10 gün sonra kendi doktoruma muayene olcam bakalım o ne diyecek tarih icin
feyza123 YcelMlayimYldrm yok o öyle bir sancı ki anlamaman mümkün değil demişti bana ilk genelinde doktorum aynen de öyle oldu ama ben 8 saat sancı sonrası sezeryan oldum😊
Minikfasulye feyza123 persembe 28+1 olcam o gun zaten randevum doktor bana birakmiyo kendi belirlicekmis tarihi 😒 zaten mecburu sezaryanm yoksa doktorum tam bi normal dogmcu istege bagli sezaryan yapmiyor ozelde olmasina ragmn
feyza123 Minikfasulye benim doktorum da bi sorun yokken isteğe gore sezeryan yapmıyor daha güzel değil mi ama herkes şikayetçi doktorlar normalden kaçıyor diye benim ilk gebelik de safrada tas vardı bide karaciğer intihap 50 olması lazımken 600 olmuştu tabi bu genelinde anlaşılmadı ama hep tahlillerimde bi terslik cikiyordu