feyza123 ozgesoy28 her hamilelik bir olmuyor ilk hamileliğimde öyle bulantı yaşadım ki uyanır safra cikarirdim ayriyeten yemek yedigimde anında çıkardı bunda da 1 kere bile kusmadim ama bel ağrıların sancilarim var belki de oğlumu taşımaktan yani her hamilelik bir olmaz 😊😊
ozgesoy28 feyza123 Demekki öyle canım bide merak ettiğim bişey var senin 2. olduğu için tecrübelesindir bu 28 haftalardan sonra iyice elini karnına koyunca hisetmen de normal mi bildiğin sanki poposu kafası elime geliyo vurmalarıda çok sertleşti
feyza123 bu arada kızlar hepiniz yas nerde yaşıyorsunuz kaçıncı çocuk kaç yıllık evlisiniz yazın da tanisalim doğuma kadar burada devam edelim tarihler çok yakin hepimizin kimler önce doğurcak merak ediyorum ☺☺
Sulegorkemakyol 25+3 deyim akşamları çok kasılıyor vr sertleşiyor sertleştiği zaman da nefes almak bile çok zor oluyo resmen seviyorum seviyorum ama düzelmiyo ne zaman eşim kızım sen napıyosunun anne dediği anda rahatlama oluyo onun birazçık sevmesi rahatlatıyo
Minikfasulye feyza123 bu kadarda yorma kendini cocuguna illaki faydan olmali ama kaynana gidicrm is yapcm diye dusunme zaten anlaysli biriyse bu halde yapmadina bozulmz anlayssiz biryse ne yaparsan yap yaranamazsn bende esim istedigi icn hergun annesine gidiyoz ama kaynanam bana hep der sen yorulma sen kalkma elleme giderm otururm sadece evinde kendini dusun bosver millete kostrmayi ne yaparsak yapalm yaranamiyoz zaten kmseye 😑
Minikfasulye feyza123 kmse senden onemli degil canim yorma kendine dikkat et sana bisy olsa emin ol kmsenin umrnda olmz bi ay kiyamm gecmis olsn derler sonra gene ayni 😑 ben 2 dusuk yaptim kosturcam her ise derken agzini acti ilk abim dedi ikiyebi hamile kaliyon dusuyo az dikkat et sana diye emin ol smdi kmse icin kalkipda bi is yapmiyorum
feyza123 Minikfasulye canm kendini tanıt yas kaç ilk gebelik mi nerede yasiyorsun😊 hepimiz birbirimizi tanıyalım takip edelim hangimiz önce dogurcaz😊😊
Cgdmtkrozdmr Minikfasulye yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorumki... Yaşayan bilir o doktor odasından çıkarken kulaklarımın bile yandığını hissediyordum 😔 Rabbim evlatla sınamasın kimseyi.. bütün gebelere yardım etsin inşallah
Cgdmtkrozdmr feyza123 çok dikkat etmemiz gerekiyor nihayetinde emanet bi can taşıyoruz bedenimizde.. ama bi annenin ikinci gebeliğine dikkat etmesi çok daha zor olsa gerek.. Dualarım bütün gebelerle 😇 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Cgdmtkrozdmr feyza123 evet canım ilk gebelik 27 yaşındayım 24te evlendim o zamandan beri hamile kalmaya çalışıyorum 😂😂 kısmet bu yılmış ondan galiba aşırı paniklemelerim kendimi dinlemelerim.. sakaryada yaşıyoruz şimdilik ama tayinciyiz malesef bi iki seneye taşınıcaz buradan da.. sen nerde oturuyosun
Deniz14 feyza123 mide yanması yüzünden 2 gün yemek yiyemedim serum takıldı resmen o derece zor geçiriyorum şu zamanları🤦🏼♀️