Ferina Sarem aynen canım çok haklısın.herşeyi hazır ettim ama aldığımız dolap gelmedi hala🙄o bi gelse bende yıkayıp ütüleyip koyucam da bakalım ne zaman gelecek
rukiye-02 Mutlulu inşallah canım keşke parça parça alsaydım pişmanlığı oldu bende birden çok ağır gelecek ama yapacak bişey yok
Mutlulu rukiye-02 ben öyle yaptım canım makul buldukça aldım bazı şeyleri nerde oturuyorsun e bebekten aldık benim ve bebeğimin bazı ihtiyaçlarını 1400 tuttu
Gizoo Toprak34 kokusu inşallah giderse müslin serip öyle yatırırım ama gitmezse ne yaparım bilmiyorum 🤔
Sarem Refika başladım canım günde 1 tane yiyorum ve pilatese başladım,yürüyüş yapıyorum günlük. Artık rüyalarıma doğumum giriyor 😂
Hamzaeymen_donmez Elmalipasta bende 32+6 oldum oğlumuz olacak kısmetse bizim hazırlıklarımız henüz tamamlanmadı beşik bebek arabası kaldı benimse şikayetlerim çoğaldı bebek aşağıya çok baskı yapiyo zaten erken doğum riski varmış inşallah zamanından önce doğmaz
Elmalipasta Hamzaeymen_donmez inşallah canım vakitli saatinde doğar inşallah bende dünden itibaren uyuyamıyorum çok aşırı hareketli ayak topuğuyla bi oyana bi buyana durmak bilmedi sanırım böyle devam edecek gece tuvalete kaç kere kalktığımın haddi hesabı yok 😒 ama olsun ne kaldı ki şunun şurasında biraz daha dayanalım bakalım
Nurt Bizde 34 haftalığız ama suyum çok fazla çıkıyor sürekli ev idrar enfeksiyonu var doktor erken olabılır dedi geçen haftalarda sancım oldu alttan hap ve cıger geliştirici iğne kullandım sürekli yatmaktayım suan 🍂
Busraas Nurt senin sürecinde verilir mi bilmiyorum ama ürinonvenf diye takviye gıda hap var. İdrar yolu enfeksiyonu için, doktorum bana onu vermişti. Bir sor istersen ilaç değil çünkü belki müsade edebilir. Bana iyi gelmişti.
Hamzaeymen_donmez Elmalipasta aynen 7 ayı atlattiysak bu iki ayı da atlatırız inşallah bizim bebekte çok hareketli elleri ayakları kafası sürekli hissedebiliyorum ikincim ama her çocuğun heyecanı farklı
rukiye-02 Mutlulu ben adıyamanın gölbaşı ilçesindeyim canım ama aslen maraşlıyız adıyamana gidip alacağım bende ihtiyaçlarını e bebekten sıfırdan aldığım için herşeyi yazdım daha hala eksik varmış gibi de geliyor siz nerde oturuyorsunuz
Rahtes Zeynep_adem58 aaa hiç enfeksiyon düşünmedim. Acaba ben de mi yaptırsam? Yarın doktora gidicem, idrar test istyetm.