Busraas rukiye-02 bende çok sevmedim de sonuçta bende ileride oda yapıcam kullanışı pratik diye onu seçtim. File bir kısmını açıp yatağına dayayabiliyorsun falan görsele hiç bakmadım bile
Bilgin Burcumunannesi 35+4 😍😍 bugun hazirladik cantamizi allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Senalii Elmalipasta Biz de 32 olduk. 3 gündür hastanedeyim 2 gece acil yoğun bakımda yattım. Gebelik zehirlenmesi olmuşum ve bebeğin suyu fazla imiş. Doktor sürekli müşahade altında tutuyor her an her şey olabilir diyor😓 Dua edin bize de 🙏
Zeynep_adem58 Rahtes aynisi bendede vardi hemen idrar testi yaotirdim ve enfeksiyon cikti normalde hic yoktu her ay yaptiriyorum ilac kullandim bi dahada agri olmadi ama 21 haftalikken fln agrim vardi yuruyemiyodum bile
Rahtes Zeynep_adem58 aaa hiç enfeksiyon düşünmedim. Acaba ben de mi yaptırsam? Yarın doktora gidicem, idrar test istyetm.
Ferina Sarem bende ne zaman başlasam diye düşünüyordum☺️ Erken değil mi canım? Bende gaza geldim şimdi😊
Sarem Ferina 1 günde bitmiyor ki canım. Biz 1 günümüzü ütüye yıkamaya ayırdık sadece çünkü agırlaşıyoruz ve eskisi gibi hemen bitmiyor işimiz. Allah korusun erken doğum olur falan diye koyduk kenara
Ferina rukiye-02 ben de heyner beşiğe benzer anne yanı olarakta kullanabileceğim bebekonforun anneyanı beşiğini tercih ettim.ablamda aynısını almıştı kuzenimde çok memnun kaldılar 😊
Bilgin Busraas simdiye kadar okudugum en guzel en mantikli dogum cantasi kesinlikle abartisiz olmasi gerektigi gibi 👌👌👌
Ferina Sarem aynen canım çok haklısın.herşeyi hazır ettim ama aldığımız dolap gelmedi hala🙄o bi gelse bende yıkayıp ütüleyip koyucam da bakalım ne zaman gelecek
Htc_ervam Elmalipasta tam 33 haftalık olduk bizde oğluşumla ☺️ Herşeyi hazır , doğum çantamıda hazırladım nolur nolmaz diye. İkinci hamileliğim , çok ağır geçiyor nedense. Her işimi daha zor yapıyorum ilkine göre. Napıcaz bakalım bilmiyorum 🥴
Toprak34 Gizoo benimki de aynisindan onun ustune ne kullanmayi dusunuyorsun kuru kuru ona yatiriliyor mu ? Nasil yapiliyor ? 😄
Gizoo Toprak34 kokusu inşallah giderse müslin serip öyle yatırırım ama gitmezse ne yaparım bilmiyorum 🤔
Mutlulu rukiye-02 evet canım baya masraflı ben biraz şanslıyım yeğenimin bazı şeylerini kullanıcam yenisini almicam Allah kolaylık versin her annenin babanın yavrusu için içinden ne geçiyorsa alabilsin inşallah 🙏🙏
rukiye-02 Mutlulu inşallah canım keşke parça parça alsaydım pişmanlığı oldu bende birden çok ağır gelecek ama yapacak bişey yok