• Doğum
  • SAANCI ve SUYUN GELDİĞİNİ nasıl anlarız ?

Kızlar 38+2 oldum. Dr. 6 ekime kadar bekleyelim dedi. Açılma olmazsa sezaryen dedi cinsel ilişki yürüme vs. yaptım sancı olmadan açılma olur mu sizce?

Sancım olup olmadığını nasıl anlarım?
Suyun gelmesi nasıl bir olay?

LÜTFEN YARDIMCI OLUN🌸
    Ekimmeselesi Sancı olmadan yada hissetmeden açılma olur. Sancıyı şöyle anlarsın belden gelir genelde pozisyon değiştirince geçmez dakikası başta çoktur zamanla azalır düzenlidir. Suyun gelmesini bilmiyorum benim gelmedi ama aniden gelir tutamazsın. Kiminin az az geldiği de olur.
    @tugce_2501 gelişim olarak önden gidiyor kafa yapısıda büyük bekledikçe kg alacak normal zorlar diye sanırım. Ben normal istiyorum açıkçası
      Benim 39+2 3500 fazlaymış biraz 🙄
      Ekimmeselesi Canım ben 39 +4 te doğum yaptım o güne kadar hiç yalancı sancım olmadı o günün sabahı kasığımda adet sancısı gibi bir ağrı ile uyandım ara ara sancı vuruyordu zaman geçtikçe sancım şiddetlenmeye ve bu sefer belden vurmaya başladı bi bel bi karın derken gece yarısı doğumum gerçekleşti 4380 gramdı oğlum doğduğunda sana diyeceğim normal doğuramam diye hiç korkma inşaallah Allahın izniyle normal doğurursun baktın ufaklık gelmek istemiyor o zaman sezeryan olursun şimdiden hakkında hayırlısı olsun sağlıkla al yavrunu kucağına inşaallah 🤲