Bertug-Tugberk-Mom Ztbr 😊 sezeryan mı normal mi yaptınız? Anestezicileri merak ettim aslında, önemliymiş baya bu konu 🤔
Demir11 Zeyk Ben batıkent ümitte yatış yapıyorum şuan ve detaylı ultrason zamanım geldi,ama doktorum vişnelikte detaylı bakıldığını belirtti bilginiz olsun. Hastanede yatmasaydım da Turgay hocaya randevu almıştım ama gidemiyorum malesef 😢
Zeyk Demir11 ay geçmiş olsun 🙏 neden yatış yapıldı 👀 çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için benim de Osmangazi'de detaylı için randevum var ama orası felaket kalabalık ve ilgisiz gibi geliyor bana o yüzden umite gitmek istedim.
Ztbr Bertug-Tugberk-Mom normal yaptım ebem mükemmel bı bayandı sayesinde epidural almadan normal doğuma girdim
Esrabklmz Ztbr sancını sancı odasında mı çektin kendi odan da mı yanına kimseyi alıyorlar mı süreç nasıl ilerliyor bizi aydınlatırmısın :) birde ne kadar Ödemiştiniz
Ztbr Esrabklmz şimdi şöyle bı durum var ben pazar günü doğum yaptım odamız hazirlanmadan bebeğim gelmeye karar verdi sancı süresinde eşim kayınvalidem gorumcem ablam herkes yanimdaydi ama dediğim gibi pazar günüydü ve tek dogumhanede ben vardım belkide o yuzden aldılar içeri belki pazar olmasa odamda çekerdim bilmiyorum ama mantıken sancı odasında bekletirlerdi odada sancı cekmektense orasida rahat yani gayet iyiydi Eylül 2018 de doğum yaptım normal doğum 3.000 odedik
Ztbr Esrabklmz ben gittiğimde 4 cm açılma vardı suyum fln gelmemişti hatta doktorum şehir dışındaydı o ara nöbetçi doktora haber verildi lavma yapıldı suyum patlatıldı derken 9 cm dogumhabeye alalım seni dedi ebe yürüyerek yan odaya yani dogumhaneye gittim 60 yaşlarında esmer bı ebe var arım herkes o ebeye denk gelir mükemmel bı bayandı anne şefkatiyle davrandı resmen
Esrabklmz Ztbr ne güzel ya mahşallah çok güzel geçmiş doğumunuz darısı başımıza artık benimde son ayım bende normal Doğum istiyorum bakalım kısmet nasıl olacak
Ztbr Esrabklmz inşallah doktorunuz kim💕gerçekten çok kolay bı doğum oldu ve doktoru ilk kez görmeme rağmen oda çok güzel ilgilendi ikinciye hamileyim yine seda deniz hanıma gidiyorum❤️
Esrabklmz Ztbr Talat remzi demirkol doktorumuz bende şu ana kadar çok memnun kaldım çok ilgili ve cana yakın her gittiğimde herşeyi tek tek anlatır hocam bunu anlatmıştınız derim olsun ben yine anlatayım der ve hep motive edici konuşmalar yapıp beni rahatlatır inşallah hafta sonu falan olmaz da Doğumda da kendisiyle birlikte oluruz 🤗
Ztbr Esrabklmz ben sevemedim o doktoru herkesin beklentisi farklı tabi fazla kahve ağzıyla konuşan biri gibi geldi bana ve beni 10haftalik hamileyken ilk muayenemde o kadar korkuttu ki nefret ediyorum desem yeri var🙈 önemli olan içinize sinen bı doktorun olması haftasonu olsada doğuma giriyorlar lakin benim doktorum şehir dışındaydı o ara doğum olunca yetişemedi😂
Mskywalker 24 eylülde batıkent ümitte doğum yaptım. Doktorum talat beydi. Anestezi uzmanından çok memnun kaldım çok tatlı bir kadındı.
Ruh_123 Gkhnm97 Ben osmangazide mete tanire yaptırdım. Normalde bir ay önceden gidersen gün veriyorlar ücretsiz oluyo. Ben ücretli çektirdim eşimle beraber girmek için. İyi çekiyo iyi bilgi veriyor fakat ultrason renksiz ve eline ultrason resmi vermiyorlar sadece raporunu veriyorlar. Ama tüm organlarına bakıyor asistanıyla beraber
Ruh_123 Gkhnm97 eğer parayla yaparsanız eşiniz girer. Ben eşim girsin diye parayla çektirdim. 180 lira. 20 dakikaya kadar sürdü her yerini gösterdi şu sırtı şu kalbi diye
Gkhnm97 Ruh_123 bnde randevu aldim canm bnmde parali olcak ama doktora iyi diyolar zaten prof mus heralde demi
Ruh_123 Gkhnm97 Evet hem prof hem perinatolog. Ben memnun kaldım sadece tek sıkıntı resim alamadık bir site verdi ordan girip kendim indirdim
Gkhnm97 Ruh_123 ole neeten iniyosa iyi canm bn diyimmi doktora foto veriyomusunuz diye o sitedenmi indirin der