Ruhsuz Bir de ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler 🙄 genelde erkek😊tatlı sevmeyenler daha doğrusu tatlıdan soğuyanlar
Zzzzz Ruhsuz yalnız değilsin 😬13+4 olduk geçmedi hala. Cinsiyetini öğrenmeye giderken bile çikolata tatlı vs yersen daha hareketli olur falan dediler ama yemedim, yiyemedim 😐
Yagmurferdic Ruhsuz canım bende aynıyım doktorum dedi ki şükret sen tiksinmişsin. Tatlının bebeğe hiçbir faydası yok dedi. Ben normalde tam bir çikolata ve sütlü tatlı manyağıydım. Agzıma sürmüyorum 3 aydır
Yagmurferdic Ruhsuz ben ekşi yemekten içim ekşidi :) ekşi şeyler çok hoşuma gidiyor rahatlatıyor. Aynıyım tatlı öööööög
Bukrem62 İlk zamanlar deli gibi ekşi yiyen ben 7.ay gibi bi başladım tatli yemeye halen durduramiyorum kendimi😂 oğlum olacak inşallah
Fatmisko Ruhsuz bende tatlıdan tiksinmiştim çikolata özellikle yiyemiyodum çok şükür geçti artık sürekli tatlı istiyo canım seninde geçer diye düşünüyorum ilerleyen zamnda
Naz60 Ruhsuz O haftalarda normal bende çoğu şeyden tiksinmiştim 30. haftamdayım şuam sadece çaydan hala iğreniyorum ☺️
Anm Ruhsuz bende ilk oglumda öyleydim, bence seninde oglun olucak☺️ kızda tatlı, erkekde eşki yerler diyolar. ama şimdide ogluma hamileyim tatlı yemekden şekerim çıkdı🙄
Pirinctanesi Ruhsuz 3 mü 🙄 gazdır o gazdır 😂 nasıl 3 ya 🥴 hamur işi çok yiyorsundur o zaman. Aman dikkat 9 haftaya 3 kilo çok 😊
PnrGg Ruhsuz bende ilk 4 ay öyleydim ama şimdi tatlı yemeden duramıyorum yasak koydu doktor dayanamıyorum yinede yiyorum🤦🏻♀️ Sen 30 haftalarada gelde gör hele nasıl tatlı yediriyor😂😂