Guguk Ceyda28 kız bana bak mı 😂 Amerika’da yaşamak bişeyin oyunu mu oluyor çok üzgünüm senin için bişe demiyorum devam et sen yaz 🤣
Ceyda28 Guguk canım öncelikle çok sorry bakarmısın please 🙈niye ben Trump dedim diye hemen dış minnakların yavrusu ilan edildim bana ayıp olmadımı🤣🤣
Guguk Ceyda28 ben ciddi bir fikir alma postu açtım sen ne alaka Trump falan espiriye döküyorsun dalga geçiyosun Burda ciddi yardıma istiyacım var benim. Hayır iki espiri yapan insanın ciddi soru sormaya hakkı yok mu aha yaktın postumu
EAK Ceyda28 silindi yaa.İki goygoy yapmakta yasak illa kocam aldattı kaynanam tırlattı yazcz 😒 Kavga yok gürültü yok hakaret yok şakalaşıyoruz gayet normal ama nedense mesajlar siliniyor.
Guguk EAK allah allah acaba neden 😂 Ceyda sen bana bi kere bi tepsi baklava borçlanan kişi misin? Hani diğer şeker postunda? Ceyda28
bsra18- Guguk bacım ben 250 liraya prava almıştım yanında puset hediyesiydi 😂😂 tamam şuan patates olmuş olabilir ama baya kullandık kızımda sonra annem de kullandı 😂😂 Pazar arabası olarak 🤦🏻♀️
Fatos0277 Guguk canım Amerika da değilim ama paristeyim gerçekten çok kulanışlı olanları marka al diğerlerini alma çünkü çok giydirilmiyor ben çoğunu Zara ve de diğer markalar aldım bin pişman oldum oo kadar para verdim vede herbirini iki defa giydi giymedi
Ceyda28 Guguk sen huriye teorisi yaparken ben senin açtığın posta nasıl ciddi gözle bakabilirim🙈tabiki hakkın ahada dha yazmam davosada gelmem😞
Ceyda28 EAK şuan ki Msjların silinmesi sanırım siyasi algıladıkları için ama yinede saçma. Dediğin gibi küfür yok tartışma yok sanırım özgürlükte yok😂
Ceyda28 Guguk borçlu değilim şahsen kendim söz vermiştim ama sen teee amerikalarda yaşadığın için imkansıza düşmüştü onca sohbetimiz oldu şeker postunda direk baklavayı hatırlamış olman mikemmel🙈😄
Guguk Ceyda28 heralde öyle hatırlıcam yoksa direkt baklavasız geleni nerden tanıyım. Huriye bu boşa işlemiyor bu çark 🐦 benzini baklava