Guguk Kızlar 👋🏻 Stroller ve car seat hakkında marka ve önerilerinizi bekliyorum. Benim elim Bugaboo stroller ve britax car seat lere gidiyor ama gerçekten pahalı. ;( sizce böyle kaliteli iki ürün alıp bir kaç çocukta kullanmak mı? Yoksa daha uyguna önerebileceğiniz başka markalar var mı?
Cookie_the_pomy Guguk bu tamamen tercihsel bence, ben tak çıkar şeyleri sevmiyorum. Doona car seat alcam önce. Bebiş büyüdüğünde. Babazen yoyo, yada bugaboo Ant gibi hafif ve katlanır Bagajda yer tutmayan uçak kabinine giren bi model olsun istiyorum.
Ceyda28 Guguk canım Amerikada yaşamıyorum malesef bilgim yok postun üstte kalsın belki Trump cevap verir diye yazıyorum 🙈🤣
Ananasgibiana Nur178178 buda yeni adet oldu bi fikrim yok ki yazmiyorum demekki illa kaynana postuna mi cevap veriliyor her yazilmayan posta ayni yorum
Guguk Cookie_the_pomy tabi ki tercihsel ama deneyimi olan önce almış olanlar da fikir verir en azından. Anladım mesela ben tek sefer alayım tüm sizin dediğiniz özellikler olsun bi daha uğraşmayım istiyorum ama öyle de bulmak zor
Guguk Cookie_the_pomy bugaboo ant da ayaklar çok çirkin geliyor gözüme :/ aslında katlanınca çok güzel küçük kalıyor o da olabilir.
Cookie_the_pomy Guguk o zaman babyzen yoyo ya bakın hafif minik üzerine car seat aparatla ekleniyor. Onun dışında ön arka kullanılabiliyor
Guguk Cookie_the_pomy baktım güzelmiş o tarzı da bugaboo bee gibi hiç bilmiyordum bu markayı teşekkürler
Cookie_the_pomy Guguk bugaboo bee bu yoyo çıkana kdr ingiltere de çok sattı sonra işte bugaboo da antı çıkardı. İkisi De iyi marka
EAK Guguk canım bence @Ceyda28 rumuzlu kişi dış minnakların oyunu.Böyle yorum olmaz olsun.Kahrolsun bazı şeyler!
Ceyda28 EAK valla bacım rumuzu şüpheli görünen sensin ben direk adımla kayıt oldum. Bak geçen klavye delikanlısı olduğumu söylediler aldırtmayın pompalıyı elime 🤣🤣🤣kız bana bak Amerikada yaşayan sensin ama dış minnakların oyunu ben nasıl oluyor o iş Guguk 😂
EAK Guguk Ceyda28 Ben bişi diyemiyorum artık..Benim rumuzum çok açık.Erkek Annesi Kadın anlamında 😁😁😁😁😁
Guguk Ceyda28 kız bana bak mı 😂 Amerika’da yaşamak bişeyin oyunu mu oluyor çok üzgünüm senin için bişe demiyorum devam et sen yaz 🤣
Ceyda28 EAK siz erkek anneleri örgütmüsünüz adminlere sesleniyorum hemen rumuzumu KAK yapın sonuna yanlışlıkla A eklemeyin lütfen durum karışabilir🤣🤣🤣