Hamisbiranne edkaslan cok ilgileniyor hastasıyla düzcede hiç bir doktoru bu kadar beğenmemiştim ve tecrübe olarakta diğer doktorlardan daha iyi kesinlikle
hilal8181 Hamisbiranne pekii doğuma kendisi giriyor mu. hiç konuştunuz mu. araştırma hastanelerin de genelde asistanlar yaptırıyor diye biliyorum.
edkaslan Hamisbiranne siz doğum yaptınız mı? Alper bey doğum için ekstradan ücret alıyor mu biliyor musunuz?
Hamisbiranne edkaslan benim doğumuma bi iki hafta var normal doğum için 900 tl istiyor sezeryan için de yanlış hatırlamıyorsam 2 bin gibi bişey demişti hastası 'ndan biri
_Kubra_ Hamileliğimin basından beri Şafak Özdemirciye ye gidiyorum İzmit medical park tan cagsuya geçti Sakarya’dan onun için düzceye gelip gidiyorum doçent olduğu için diğer doktorlara nazaran ücreti daha yüksek olabilir çok donanımlı bir hoca tavsiye ederim
Stella_ _Kubra_ o doktoru ben de duydum ama gitmedim siz Sakarya'dan mı gidip geliyosunuz gercekten dogumu da mi onda yapcaksiniz bilgi almak isterim sizden
_Kubra_ Stella_ eğer sezeryan kararı alırsak evet düzcede Şafak hocaya gideceğim normal olursa doğumum yetişebilirmiyim bilmiyorum endişelerim var 🤷♀️ 35. Haftadayım Şuana kadar izmitede düzceyede git gel yaptım çok memnunum eşide çocuk doktoru aynı hastanede
aylin81 Araştırma hastanesinde serviste yatarken eşimiz yanımıza gelebiliyor mu. Bazı kadın Doğum servislerinde hiçbir şekilde erkek almıyorlar.
Ozlemkkk Bende Alper Basbuga gidiyorum cok memnunum ama ucret konusunda bilgim soyle bi tanidigim orda dogum yapti normal dogum ve asla para odememis sigorta karsiliyor dedi bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?