__duru34 ycllksa Adım Rukiye yurt dışında yaşıyorum o kadar stresliyim ki çocuğum olmuyor 2 senedir adıma özel dua istiyorum senden 🥺♥️
ycllksa __duru34 canımm benimm.. Rabbim gönlüne ferahlık sakinlik versinn.. kucağıno boş bırakmasın inşallahh. ❤️
__duru34 ycllksa amiiin canim benim😔Allah razı olsun Rabbim ağzına yüreğine sağlık versin, çok teşekkür ediyorum..💐💐
Duruveannesii Ne güzel bir post ❤️ Canım benim içinde dua edermisin bebeğimi sağlıcakla kucağıma alıyim 33 haftalığız bizde kızımla ❤️
DilekH ycllksa bana da dua edermişim sağlıklı bir şekilde kızımı kucağıma alayım.şimdiden Allah razı olsun 🥰
Lemanseyma ycllksa ne de güzel nasip olmuş hamileyken mübarek topraklarda olmak canım. Dualarında bizi de unutma olur mu kızımı sağlıcakla kucağıma alayım Allah kabul etsin dualarınızı
ycllksa Lemanseyma birlikte hacı olduk bebeğimle 😍 sağlıklı sıhhatlii birşekilde kavuşun ve ömür boyu ayrılmayın ❤️
Nesli07 ycllksa Allah'ım kabul etsin inşallah rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuştursun hepimizi sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim içinde dua ederseniz çok sevinirim 🙏❤️