ycllksa Kbrbydkk ediyorumm hemenn ❤️ Rabbim şafii ismiylee şifaa versin.. derdinee dermann olsunn inşallah bütün dualar.. sizinde evladınızz Allaha layık bir kul sizlere de hayırlı bir evlat olsun inşallah. Rabbim acısını göstermesin ❤️
ycllksa Neslihan54 öyle bir haber alınn kii içiniz gönlünz ferahlasınn , Rabbim sağlıklı birşekilde kucağınıza almayı nasip etsinn
ycllksa Dmll mesajı okurkende ediyorum duanızı❤️ Sizlerde beni dualarınızda unutmayın.. sağlıkla sıhhatle kavuşalım evlatlarımızaa
ycllksa Sarem ahhh canımm... Aminn inşallahh.. Rabbim bir ömür ayırmasın bizleri evlatlarımızdan. Acısını göstermesin.. tırnaklarının ucuna dahi zarar gelmesin .. ömürleri boyunca kalbi temiz Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın Rabbim ❤️
BamBi ALLAH rizasi icin benim ve bebegim icinde dua edermisin? Serklakliyim b Ve rahim uzunlugu kisa bende erken dogum riski var bebisim cok kücük 30 haftaligim. Cuma günü hastaneden cikdim tam bir hafta yattim düzelme olmadi 😔😔😔
Selufkaa Bizlere de dua edin ❤️ allah hepimizin gönlüne göre versin en güzelini, hayırlısını insallah 💕
cansuuylcn89 ycllksa ederim tabii ikinci bebeğimi kaybettim altı aylık doğduu bir kez daha hayırla sağlıkla anne olabilmem için o güzel yerden duanı bekliyorum canım❤
ycllksa cansuuylcn89 rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinn size öyle tutunsun ki ömür boyu hiç ayrılmayın sağlıkla sıhhatle inşallahh ❤️
spiker_anne ycllksa Allah razı olsun senden, bütün hamileler için birde bebek bekleyenler için de dua et ne olur. Ben burda umutla bekleyen insanlari görünce çok kötü oluyorum. Allahım benim bebeğimi de bağışlasın onlarada bebek nasip etsin inşallah❤🕊
ycllksa spiker_anne inan bende senin gibiyim.. Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın.. Kucaklarını boş bırakmasın inşallah.. bizide evlatlarımızla sağlıklı birşekilde kavuşmayı nasip etsin .. ❤️
Merveokan ycllksa inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde sende evladına kavuşursun.. rabbim herkesin evlani bağışlasn tabiki.. Bende inşallah yarin kesemizi görürüz 🙇♀️
cansuuylcn89 ycllksa inşallahhh❤bi tane oğlum var avuntum canımm Rabbim ona uzun sağlıklı ömür versin sizede hayırlı güzel doğumlar olsun❤