Ipekozsyhzry Kizlar 4 aydir kola fanta icmiyorum bu aralar cok istiyor canim 1 Kucuk Teneke kutu koladan birsey olurmu? Nette kesinlikle icilmemesi gerek yaziyor ama canimda istiyor
Ayse_Gul Ipekozsyhzry canım çok zararlı ama canın istediğinde 1-2 yudum alabilirsin bende içiyorum nadirde olsa
CerenAkbulut Ipekozsyhzry ya yok o kadarda değil. Ben haftada 1-2 kola içiyorum doktorumdan da izinli hemde.
online_mom Ipekozsyhzry benımde çok istıyor ama arada eşimin kolasından bı kaç yudum alıyorum o kdr.kafaya dayayarak içmeyın bence yine.zaten asitli bi kaç yudum alın bence 🤗🙏
Ebru_123 Ipekozsyhzry olmaz. Hatta alkolü hergün tüketen kişiler hamile kalınca doktorlar onlara bile belirli ölçülerde içebilirsiniz diyor. Yani alkolü konuşmak bile istemiyorum ama kolanın öyle başlı başına dozunda içince bir zararı yok.
Sghslove Banu çiftçi var doktor onun bununla ilgili bi videosu var. İzle bence Banu çiftçi gebelikte asitli içecek yaz çıkar. Çok güzel anlatıyor ben her videosunu izledim neredeyse
online_mom Ebru_123 şuan şoktayım.siz hiç hamile bi insana gercekten alkolu belırlı ölçülerde tüketebılırsınız dıyen bı doktor gordunuzmu? Cidden soruyorum gercekten böle doktorlar varmı. 🙄
CerenAkbulut online_mom var tabikide, hiç birimiz içmedik fakat alkol sigara kısıtlamayan doktorlar var evet.
ZehraAlbayrak online_mom var benim doktorum musade ediyo. Kuzenim bizde misafirken bilmeden alkollu meyve kokteyli tuketmisti cok korktuk benim doktoruma danistik oda bisiy olmaz hatta haftada veya iki haftafa bi dozunda alkol tuketilebilir dedi.
Ebru_123 online_mom evet canım her doktor bu tarz şeylere izin veriyor diyebilirim. Ben normal hayatımda bile alkol kullanmadığım için(bana yaşantıma ters) hamilelikte bunu doktoruma sormadım tabi ki ama izin veriyorlar.
Dilaemrh Ipekozsyhzry ben de uzun zamandır içmiyorum ama canım istedi bi kere bir iki yudum içmiştim. Nefsini köreltecek kadar iç canım. Annem bana hamileyken çok içmiş canı hep istemiş maşallah turp gibiyim😂
2354 Ipekozsyhzry ben bi zararı olacağını düşünmüyorum ya sonuçta aylardır içmiyorsun ve her günde içmeyeceksin canım çekmiş bence küçük kutudan bir şey olmaz canım insanız sonuçta 😊
Ipekozsyhzry Ay herkes yorumlarda olsun hamile sayfalarinda kotu kotu yorumlar vardi bende cok birsey olacagini sanmiyorum ama 😊doktorumda herhangi,birsey soylemedi
anapanda12 Normal hayatta asla ağzıma sürmezdim gebelikte özellikle son üç ayda öyle bi canım istiyordu ki haftada bi kere teneke kutuda mutlaka içiyordum hala da arada istiyor canım eşim söylene söylene de olsa alıyor bazen de kızıp almıyor soda iç diyor bebeğimde ve sağlığımda bi sıkıntı yaşamadım ama bi kerecikten çok da bişi olmaz
Guguk Ipekozsyhzry normalde ne faydası var ki normalde bile işe yaramayan bişe. Bence bi kutu içmek yerine nefsinizi köreltecek kadar için iki yudum geçer canınızın isteği
BuluttSecil Kağan kocatepe bununla ilgili mide zaten asidik bir ortam o sebeple asitli içeceğin gebelikle extra bir zararı yok demişti. Sadece şekerli olması açısından önerilmiyor demişti. Son 2 haftam kaldı gebeliğimin en başından beri içiyorum kola fanta
online_mom CerenAkbulut valla ben şok.Zaten hamıle bırının doktora alkol alabılırmıyım dıye sormasıda çok ilginç,bunu normal karşılayan doktorada iyiki kendımı emanet etmemişim 👍
ZehraAlbayrak Ipekozsyhzry ben hep iciyorum bisiy olmaz nerdeyse iki gunde bi bi bardak icerim korkmayin tabi siz abartmayabilirsiniz benim kadar😀 icin caniniz cekiyosa afiyet olsun zehir degil ya bu sonucta
Ipekozsyhzry ZehraAlbayrak ay valla bende ole dusunuyorum 1 bardak fln icsem 😏🤗fena olmaz heralde onunda baksin tadina bizim minik