Nesdef Hiranurhilal https://hizliresim.com/4pQ9Rq Belkide düşmüştür 😝😝 bunu verdi kesin erkek diye ama kız
Nesdef Hiranurhilal valla kuzum ben anlasam zaten kaç hafta oğlum diye sevmem 😊 ama bariz görünüyor dimi işte o yüzden pipili resim var diyorum
Asfnags Nesdef banada bugün erkek dedi ama.kordonda olabilir dedi oturur pozisyonda dedi 16 dan sonra bakalim.dedi bugün 14 h 1 günlük oldum bakalim.ins bir kızım.olur oğlum var bir tane sağlıklı.olsunda
Kircicegi-34 Nesdef kesinlikle canim o cikinti erkek cikintisi gibi yani bilemedim kizlarda klitoristede cikinti oliyormus ama yani bilemiyoeum
Tazeanne0134 Sumeyye_g hiç öyle inanıp alış-veriş yapma kuzu bana kız dedi 16.haftamda 24.haftada erkek olduğunu öğrendik 20-24 haftalarda detaylı ulturasona gidiliyor o zamanı bekle alışveriş için benden tavsiye
Deletedmom2224 Sumeyye_g bebeklerin cinsiyeti özellikle kız olanların 16. Haftada netleşiyor o yüzden bekle demiştir
Deletedmom2224 Hiranurhilal sağlıkla gelsin inşallah 💕 testisler gözüküyor o yüzden pek yanılma ihtimali yok bu ultrasonun 😂
Seymk Sumeyye_g değişiyor bana da 14te kız demişlerdi 16da erkek oldu 🙈 alışveriş için falan hemen heveslenmeyin biraz daha bekleyin
Medine_1992 Hiranurhilal birde kız diyorlarmış 😁😁 ama yok ya bence erkektşr sonuçta 17 haftada gittim cinsiyet belirgin oluyor
Deniztuba Nesdef ayy çok ilginç gerçekten barız pipi ve testisler yanı doktora da bırsey diyemiyor insan kim görse erkek der gerçekten