Esesen Hangi bebek arabalarını aldınız ve memnun musunuz sürüşü kolay mı? Fazla yer kaplıyor mu? Ve katlanıyor mu?? Hala hiç bir fikrim yok☹️
Yusufakardes Esesen bende prego qartro kullanıyorum sürüşü hiçbir baston arabada yok müthiş sürüşü var zaten çift yön bence bi arabada mutlaka olmalı evet yer kaplıyor ama arabamız var zaten biz sorun yapmıyoruz çok çok memnunum
Gulzade Esesen baby care aldm bende katlanmasi cok kolay cokta yer kaplamiyor travel sistem kullanmak nasip olmadi daha 😊 içime sinerek aldım 😍
Cookie_the_pomy Esesen Henuz almadım. Doona yada BabyzenYoyo almayı düşünüyorum ikisi de endüstriyel tasarım harikası kolay kullanıma ugun
ZAB Baby home 955 vip gold travel sistem aldım, mağazadan nakit 1300 tl’ye :) şık ve kullanışlı duruyor henüz bebekle denemedim 💁🏻
ZAB Ayhan çocuk var istanbul fatih saraçhanede, ordan aldım💁🏻 İnstagram hesapları da var 1600 tl idi internetten kargo dahil olarak.. :) Minica_Eylul
Kizkalesi Gulzade bizde baby care çift yönlü almayı düşünüyoruz da benim içime sinmiyor memnun musunuz siz,
ekimannesi59 Arkadasimin bebeginin casual cadillac arabasi vardi. Disari ciktigimiz zaman hep deneme yaptim. Sepeti, tekerlerinin donusu kolay kapanmasi falan cok begeniyordum. Kendim de kizima cadillac air aldim. Biraz buyuk ama olsun sürüş kolaylığı benim icin en onemlisi
Gulzade Esesen sürüsünü denedim almadan once magazanin icinde kac tur attm bilemicm😂 hafif oyle bebek bile olsa icinde sürmek icin güç gerekmicek sekilde 1100 liraya aldm
Kdzynp Kızlar prego impaladan uzak durun cok büyük hiçbiryere sıgmıyor tekerlekleri insanı çileden cıkarıyor
Gulzade Esesen evet oyle ama en uygunu almaya çalıştım. Pusetinide 15 aya kadar kullanabilcek digerleri gibi kucukte degil o cok hosuma gitti arabada bile kullanabilcem