Çin Takviminin gerçekliği % kaçtır? Çevremdeki herkes hamileliğini çin takvimine göre ayarladığını iddia ediyor. Bunun doğruluğunu siz hamile arkadaşlarımla kendimizce test etmeye ne dersiniz? Aranızda cinsiyeti öğrenen pek çok arkadaşımız vardır yaşınıza ve gebe kaldığınız aya göre denk gelen cinsiyeti ve doktorunuzun söylediği cinsiyetleri yazar mısınız ☺️

https://www.google.com/search?q=%C3%A7in+takvimi&rlz=1CDGOYI_enTR765TR765&oq=%C3%A7in+takvimi&aqs=chrome.0.69i59j0l2.3600j0j9&hl=tr&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=HWE7l7djA_OTZM:
    Canım ben buna göre hamile kalmadım ama benim ki doğru çıktı😂 Hamile kaldığım da 21 yaşındaydım hayırlısıyla kızım olucak
    Takvimde bana erkek demiş ama bebeğimin cinsiyeti kız. Valla annemde bir takvim var eliyle yazmıştı yıllaaarrr önce kardeşim 18 yaşında ona da o takvime göre hamile kalmıştı onda kız diyordu benim için. Ama ne farkı var bunlardan bilmiyorum
      Çin takvimine göre benimki doğru çıkmadı hiçbir sitede. Rus takvimi (babanın da doğum tarihi giriliyor) ve Japon takvimi doğru çıktı.
      TheQueen2 benım ayarlama degıl de Çin takvimine göre kızım olacagı yazıyordu 25 haftalık olduk kızım olcak tutuyor genelde yanı
      TheQueen2 canım bende pek inanmasamda yapmıştım orda kız çıkmıştı ve aynı şekilde doktorum da kız dedi 29. Haftadayız kesin yani artık ama bence tesadüften başka bişey değil çevremde tutmayanda çok fazla 😁
      Bilmiyom ama doktor erkek dedi. Cin takviminede gore erkek diyodu🤔
      TheQueen2 Ben ilk kez bakıyorum bu takvime, benimki tuttu. Ama bence tamamen tahmini bir şey, yani oturup biz de yazsak %50 civarı bir oran yakalayabiliriz 😄
        TheQueen2 gerçekliği yok bence arada tutuyor 😁 ben kızımda erkek çıktı şimdi de kız çıkıyor öyle yaptım boş vakit işte 😁ama japon takviminde anne baba ve son adet tarihi yazılıyor ordada erkek çıkıyor bakalım bana ne denk gelecek şuan 11 haftamdayım bende
        Benimki tuttu kız yazıyodu kız oldu