ozgeecan9 Deniz8731 gördünmüüüüü 😊 ben sadece kendim görüyorum gibi düşündüm insallah öyledir canım yaaa diyom ya daha 6gün olunca pek inanamıyorum bide azcık daha net olsaaaa tamam dicem ama hayırlısı insallah
TunarinAnnesi Deniz8731 benim Umudum Allaha kaldı canm tıbben yapacağim bişey kalmadi (( InsAllah bu ay olmuşdur 🤰🏻
Busimss TunarinAnnesi benim de öyle hiç bir sorunum yok tıbbi gereken herşeyi de yaptık bu sebepten kafam artık çok rahat bekleyeceğiz sadece ☺️
Deniz8731 ozgeecan9 Şuan silik çizgi görunuyo canm. Suanki tabloya bakarsan hamilesin 😄 Ama tabi adet gecikmesini beklemek en dogru sonuc olur. Adetine 2 gün kala felan kan testi yap bence.
ozgeecan9 Deniz8731 aynen öyle yapıcam canım 2-3 gün sonra bidaha test yaparım sonrada gider kan veririm ona göre 🥰🙏🏼
Deniz8731 ozgeecan9 Hadi bakalm hayrlisi olsunn 😊 Ben de yarin test yapsam mi diye dusunuyorum ama cesaretim yok 😄
NurEto esmaakts benimde 8i diye bekliyorum 2 aydır 26 günde oluyorum yumurtlama günüme görede 8i 9u gibi ama eskisi gibi 30 güne dönerse 12sini bekliycez inş 12 sinde de gelmez 🤲
Deebg Adet biriminde bende ovulasyon testiyle çalışmalara başlayacağım hepimizin dilekleri olur inşallah🙏
Deniz8731 sumosgoksu Çok çok hayalet bi çizgi var gibi ama emin degilim. Bikac gun sonra tekrar test yap bence cnm