ozgeecan9 Demet1307 bende yaptım bugün de adete 6 gün var ondan soruyorum canım😊seninki gözüküyor sen yarında yap sonrada kan ver allahın izniyle bebiş seninle🥰🙏🏼
ozgeecan9 Deniz8731 durum beklemeede canım kan verecektim biraz önce vazgectim😄 yoğun bir kasık ağrım devam ediyor
ozgeecan9 Deniz8731 aynen 6gün kaldı yarın 5 erken öğreneyim istiyorum hemen kan sulandırıcı iğneye başlıcam cnkü hayırlısı😊
ozgeecan9 TunarinAnnesi insallah canım🥰🙏🏼 Hepimiz güzel haberleri alalım alamazsakta ekim sonu kasıma insallah
TunarinAnnesi Deniz8731 belirti aramak istemiyorum ama göğüs ağrim ve hafif kasık batmam var bide süt gibi duru beyaz yapişkan olamayan akıntım var bide vajinam çook sertleşdi 🤕Acabami demeye 10 ekimi bekliyorum
ozgeecan9 Deniz8731 insallah canım ben test yaptım dayanamayıp bi cizgi görüyorum ama tabi net görmedğim için pekte sallamıyorum😊
Deniz8731 TunarinAnnesi Benim bunlardan hicbiri yok ya 😄 Akıntım var biraz sadece. Bi de bugün gögüslerime baktm biraz koyulasmis gibi. Ama acı yok hiç .
Deniz8731 TunarinAnnesi Bu arada kasïk batması dedigin ağrı gibi mi? Yoksa böyle arada bi iki sanci girip çikiyo öyle mi?
TunarinAnnesi Deniz8731 benim Umudum Allaha kaldı canm tıbben yapacağim bişey kalmadi (( InsAllah bu ay olmuşdur 🤰🏻