Selin0719 asla kotu değil canım hatta rahat bile 3 ay 4 gün önce doğum yaptım şuan herşey eskisi gibi spora bile başladım herşeyimi kendim yapıyorum bak doğumumu sana kısaca anlatayım ben kan aldırmaktan korkan biri olarak spinal oldum ve bebeğimi gördüm yatisim yapıldı benim gözler dolu strest taban yapmış lavman yapildu sonda takıldı ameliyathaneye indik belden ignemi oldum kan aldırmak daha çok acıtıyor emin saniyelik hemen uyuştum ben ne zaman başlarlar acaba hissedermiyik diye düşünürken minik bir ağlama sesi 🥰 hemşireler seninle konusuyor muhabbet ediyor doktora hiç anlamadan herşey bitiyor tüy dokunuşu kadar ancak hissedersin bebeğimi öptüm o arada dikişlerim yapıştı tilar anestezi doktoru başında miğdem dediğim an hemen havlu koydular bebegim giti bende peşine gittim odada buluştuk bol nescafe rezene çayı milk plus al eczaneden süt yapıyor 1 haftada mucize sekikde toparlaniyorsun sadece ilk kalkış zor oda ilk sefer biraz ağır oluyor sonra bol bol yürü düz bak yere bakma herşey güzel geçecek emin ol hayırlı doğumlar 🥰