Selam arkadaşlar,
Multivitamin olarak sidefer gb verdi doktor 20. Haftadan beri kullanıyorum.İçinde Demir,folikasit,omega3,d vitamini var.Şu an 27. Haftaya girdik.Ama omega 3 için ı mom mı kullansam bi yandan aklıma da takılıyor.I mom kullansam mı dedim de ı mom reklamını iyi yaptı o yüzden çok kullanılıyor dedi.Aklım karıştı🙄Siz ne kullanıyorsunuz.
    arastirmacianne I mom falan hep içerikleri tehlikeli eğer kullanırsan balıkyağı ocean plus Omega al mühendisin oğlu da araştırma yapmış en içeriği doğal ve güvenilir o ben yaklaşık 6 aydır onu kullanıyorum birde elenatal 1 vitamin alıyorum elenatal dan önce yine ocean mumy kullandım güvenilir bunlar
      Dane_1 bebeğin kilosunda problemim yok şu an için canım şükür bi hafta önden gidiyor zaten 🙏🏻 Omega 3 olarak bebeğin beyin gelişimi açısından daha çok düşünüyorum 🤔
      arastirmacianne Bende imom kullanıyorum 🤭 Doktor değiştirdim 2. Gittiğim doktorda çok iyi yapmışsın dedi 😌
      arastirmacianne bana da ozeldeki doktor sidefer GB verdi devletteki imom verdi eczaciya sordum çok bir fark yok ama içerik olarak sidefer daha iyi dedi bende onu kullanıyorum suan. Folik asitte imom kullandim. Acaba bende mi imom a devam etsem?
        İ mom kullanıyorum ,kullanmadan önce resmen kemiklerim ağrıyordu, şuan daha dinç hissediyorum
        ozguk evet emziren anneler yoğunlukta kullanıyor yani o dönemin vitamin ihtiyacına göre yapılmış ama içerik olarak imom omegadan biraz daha fazla vitamin takviyesi var sadece. Doktorumda özellikle bunu verdi o yüzden kullanmaya devam ediyorum bakalım 🤷‍♀️