Grisayfa Mommbabyy ilk bir kaç gün bende içemedim ama inanki bu tamamen psikolojik yutabiliceğine kendini inandır başarırsın
glslnnb Kutame_51 mide bulantısından sonra bıraktım zaten 2 gün kullanmıştım. Açıkcası düzenli ve dengeli besleniyorum vitamin de kullanmayı düşünmüyorum artık 🤦🏼♀️ Eğer eksiğim çıkarsa ek takviye alırım diye düşünüyorum bilmyorum yanlış mı düşünüyorum ama
Buse62 Mommbabyy o hap mide bulantısı bide kilo aldırdı bende bıraktım iyi beslenmeye çalışıyorum bazı uzmanlar iyi beslendikten sonra gerek bile yok diyolar vitamin kullanmaya
1Tecrubesizannee Mommbabyy bende ayni durumu yaşadım ama sonra alıştım mi bilmiyorum "rabbi yesir vrle tuasir rabbi temmim bil hayr." Bunu soyleyerek içtim artik kolay oldu rabbim kolaylik versin.
Fusel_yem Mommbabyy Bende 19 haftalık gebeyim 1 hafta kadar kullandım ve bıraktım doktoruma söyledim bir sorun olmaz dedi çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok.
Kutame_51 glslnnb bende yeni hamileyim 7 haftalık olduk bugün doktorum folik asit olarak diofol diye bir ilaç verdi içinde hem vitaminler hem folik asit var çok memnunum 😊
duygusm Mommbabyy Bana doktorum folik asiti kesince Vinalac verdi. Hap büyük de olsa ben her zaman bol suyla birlikte ağzıma atar atmaz yutarım. Böylece kokusunu da tadını da hiç almam 😊
Bgz_123 Mommbabyy içilicek gibi deilki anam bacım ben zorlar içtiğimde miğdemde taş gibi kalıyrdu sanki onun agrıısını hissdyrdum çok kötü tadı ama mecbur içtim aglaya kusa öğüre öğüre bşlklde Allah yardımcın olsun🤗