Denizincani ben hem dktr hem hastane aziziliğine uğradım o muamlenin daha beterini gördüm kız diye çöpemi atcan dedi cinsiyet sprdugumda ek binaydı ozmn yenidoğan yoğın bakımı yoktu bi akslkte yoktu ama olaki oldu bebbeğini kaybedersin dediler kendi isteğimle çıktığıma dair kagıt imzalayıp çıktım en yakın eğitim araştırmaya gittim kartala ve orda beni yatak yok diye almadılar dktr 3 cm açıklıkla doğuma mı gelinir git dışarda yürüyüş yap diye bşından savdı ve 41 haftalık olmuştık ihmalsizliği görüyrmsun sonra ağlıyrak eşime söyledim bnmde tabi kimsem yok yanımda chilliğime denk geldiğinden kim nederse tm dyp ağlıyrm eşimde sağlık baknlığını arayıp kırmızı buton varmış oraya şilayet etti 3 saat yürüyşten sonra tekrar gittik ve beni apar topar yatışa aldılar ve inanki sancı odası ful boştu 2 tane hasta vardı ve yeminle ebeler ip hoplıyorlardı temizlikçi bana 3 cm le gelmiş bi güzel yırtatlar seni dedi bana ben yüne bi şok hiçbşi diyemedim dayadılar suniyi kendi kendime çketim sancımı sesim solugum çıkmadan 2 saat somra bende bi büüyk tuvalet istegi hemn yalvardım ordakilre yetiştrn tuvalete ayakta ypym tek dedim ama ben doğumda yapamam utanırım dedim gittim tualete nişanım gelmiş dediö hmn baktılar 11 cm açılma çocuk doğuyor herkesten önce tertemiz doğurdum çıktım odaya dktrm bikere bile gelmedi bana şöyle yap böyle yap demedi kntrole gel fln hiçbrşey yok bukdr ilgszlk yemnle bak.dedim tek çıkayım da sagsalim kurtarym da kendimi daha bişy istmyrm eve geldim kndim eczaneden ilaç aldım taharet suyuna katıp temlzmk için tendirtyot filan ona ragmen 2 kere dikişlerim patladı em sonunda özele gittim kadın dikşlerin iflah olmaz zaten fazla deil keseyim kurtul dedi kesti 1 ay açık yarayla gezdim üzerine oturamadım Allahım çok zpr bi durum şuanda beni o hastaneye yönlendrren devlet hastanesi yenilendi ama hala beni azarlayan dktr orda sadece bina değişti insanlar aynı diye düşnyrm bunu böyle yazınca tepki alyrm hastaneye gidenlerden ama onlar benm sebebim oldu Allahım içimde tutmak istyrm çocuğu dğrmak bana okdr korkulu geliyor ki artık npcagımı bilmyrm Allah büyüktür biraz uzun oldu canım içimi döktüm resmn kusura bakma nolur🤗