Tugce1803 Zehranurcavus Çok teşekkür ederim❤️Allah sizi ve tüm bebek bekleyenleri sağsalim bebeğine kavuştursun inşallah🌸
Kbradaghan01 Ebegümeci otu ve vicks krem buharına oturduğum ay hamile kaldım bende ama doktordan da fitil almıştım enfeksiyon için buhar yaptığım gün fitili de yerleştirmiştim 3 gün üst üste yapılıyor zaten o ay gebe olduğumu öğrenmiştim doğum yapacağım Allah’ın izniyle 3 gün sonra
Tugce1803 Kbradaghan01 Enfeksiyonum yok ama bunu da denerim çok teşekkür ederim. Allah sağsalim kavuştursun inşallah🌸
Kbradaghan01 Tugce1803 benim sürekli yanma şikayetim oluyordu. Hafifte olsa çıkıyordu enfeksiyon. Rica ederim yardımcı olabildiysem birazda olsa ne mutlu.. rabbim tez zamanda hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşAllah iyi geceler.😊
Aynur63 Beyzaercan ya illaki Rabbim nasip edecek ama tevekkül denen bişeyde var sen elinden geleni yapacaksın gerisini Allah a bırakacaksın hiçbişey yapmadan ugraşmadan direkt dua ederim yeter de olmaz tabi ki
Tugce1803 Marayy Hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş. Çoğu kişi bu sayede hamile kalmış genelde o koca karılar falan yapıyomuş ama ben kendim yaptım. 3 yumurta akını 1 kalıp beyaz sabunu rendeledim macun gibi yaptım. Duşa gittim sonra belini sıcak suyla ovman gerekiyo kurulaman lazım ve o sıcak ortamda temiz bir beze macunu döküyosun ve beline bağlıyorsun. Yumurtlama günü yapman lazım. 3 gün belinde duracak. Akmıyo zaten belli Bi süre sonra taş gibi yapışıyo oraya. Duş alacağın vakit onu çıkarıyorsun duşunu alıp tekrar takıyorsun.
Tugce1803 Marayy Bunu bele sarıyorsun canım yakı diye geçiyormuş adı. Ben bundan önce sadece yakı denedim ama olmadı bir de bunu deneyeyim dedim🙏
Tugce1803 Marayy canım ben eşimin eski bir tişörtünü kestim tam orta kısmına döktüm macunu sonra belime bağladım
Deletedmom090 Tugce1803 ben bir yolunu biliyorum ceviz suyu ben azerbaycanliyim azerbaycanda yaşiyorum burda yapan çok gebe kalanda adet oluyum aadetimin 2 ci gununde başliyacagim yapmaya bende
TunarinAnnesi Deletedmom090 adetin düzenliyse yapma ben içdim 15gün 28 günde bir olan adetim 35 lere kalkti dr na sor sonra iç derim
Kbr070796 Tugce1803 evet canım göbek eşin cıktıysa kasığın düşükse onu yerine getrp sabunu rendeleyip yumurta akıyla karnına sarıyolar ben yaptrmştm ama bi işe yaramadı 1 sene sonra başka bi yöntemle hamile kaldım
Tugce1803 Kbr070796 Ben bel için duydum bele sarılıyomuş öyle yaptım belki Bi umut işte sen nasıl hamile kaldın
Deletedmom090 Tugce1803 şoylede yapa bilirsin iste yerde ayaklarini yukari duvara yasla ve kaldira bildigin kadar kaldir sonra bi esarf yada bir uzun bezle yumurtalik olan kisim rahim klan kismi masaj yaparak siki bagla ayagini indirmedeb zarari yok korkmana gerek yox aç karnina yap eger rahimin duşmuşse yerine oturucak benim halamin bebegi olmuyirdu bu sekilde oldu baldizimin da klmuyordu o da boyle bebek sahibi oldu biz rahime matka diyoruz matka sallanmasi ani bir sey yapab zaman mesela agur bişey aniden kaldirinca ada çok zayifliktan duşe biliyor bu zararli bir sey degil ama bebek olmasina engel bir sey benim hep migdem duşer ben kendim çekerim baglarim iylesir biraz uzun oldu affet
Kbr070796 Tugce1803 aşılama yaptırdım ama büyük ihtimal umreye yolladğm şeyle hamile kaldım çünkü aynı zamana denk geldi umreye yolladığm şey daha bana ulaşmadan hamile kalmışım 3 senelik evliyim ve daha önce de aşılama yaptrdım tutmadı bir çok tedavi gördüm
Deletedmom090 Tugce1803 iste her gece 2 3 ceviz içini 1 bardak ilik suya atiyiruz agzini kapatiyoruz yatiyoruz sabah uyabinca aç karnina içiyoruz yumurtanin buyumesine ve çatlamasina çook faydali adetin 2 ci gununden baslayarak 15 20 gun içiceksin bence bir dene sonucta zarari yok aksine çok faydasi var birde istersen ovulasyon testi de al 2 si birlikte çok faydali olacagina inaniyorum sizde gitti gidiyorda 30 lu ovulasyok testi 29 lira olmuş çok uygun keşke burdada olsa ama burda çook pahali malesef
Deletedmom090 Tugce1803 bu arada masaji kremle yapsan daha iyi birde bagladiktan sonra sakin acma cok acirsa biraz genişlete bilirsin ama açma 3 gun sadece yatinca rahatsiz olursan aç ama uyanir uyanmaz masaj yapip bagla Allah cabucak sanada banada hayirli bir bebek nasip etsin birbirimizi takip edelim
Deletedmom090 Deletedmom090 ha bu arada masaji bir kremle yapsan çok iyi rahat olur bastirarak masaj yap sonra bagla