Tugce1803 Kızlar böyle bir karışım varmış hamile kalmayı kolaylaştırmak için.Nasıl, hangi günler ne şekilde yapılıyor bilen var mı?Araştırdım ama bulamadım ne yazık ki🙏
Defneninannesi16 Tugce1803 postun yukarda kalsın canım ben burda olduğumdan berı sana rastgelıorum ıns hayrlısıyla hamıle kalırsın🙏🙏
Zehranurcavus Tugce1803 bal kabağıda var aslında bilen biri olsaydı sana ondan yapsaydı bizim burada bir kürt hekim var maşallah kimi kabağa oturtsa gebe kalıyor tabiki veren Allah ❤️ Dilerim Allahtan en kısa zamanda gebe kalırsın kaç zamandır evlisin💕
Zehranurcavus Tugce1803 evet evet içine ılık süt bıraz maydanoz koyuyorlar sen iyice arastır yapan biri varsa inşallah görüş seni o kabağın üstüne oturtuyor sütün buharı içine kacıyor falan vallahı ben doğuluyum muşta yaşıyorum çoook yapıyorlar burda
Zehranurcavus Tugce1803 dr gittiğinizde bi sorun bir engel buluyor mu sizde ona göre birsürü bildiğim böyle şeyler var sizinle paylaşa bilirim kasık bağlama var ama bunları bilir kişiler yapsın size
Zehranurcavus Tugce1803 hem bende yeni gebeyim ismen dua edecem size belki yeni gebe olduğum için dualarım kabul olur ❤️❤️
Deletedmom090 Tugce1803 ben bir yolunu biliyorum ceviz suyu ben azerbaycanliyim azerbaycanda yaşiyorum burda yapan çok gebe kalanda adet oluyum aadetimin 2 ci gununde başliyacagim yapmaya bende
Tugce1803 Zehranurcavus Çok teşekkür ederim❤️Allah sizi ve tüm bebek bekleyenleri sağsalim bebeğine kavuştursun inşallah🌸
Tugce1803 Marayy Bele yapılıyormuş macun gibi sıcak ortam lazımmış kendi fikrime yaptım bişiler şimdi bakalım hayırlısı