Eime Bende mühendisinoğluna bakarak bezi ve ıslak mendili slepy aldım şampuanı baby me alıcam deterjanı da dalan roxy düşündüm ama onda kararsızım
EceElif Arkadaşlar yeni doğmuş bir bebeğe ıslak mendil kullanamazsınız !!! BabyMe nin kare pamukları var kaynamış soğumuş su ile saf pamukla temizleyin lütfen 🙏 o zaman hem pişik olmuyorlar birde tam kurutmadan popişleri kapatmazsanız hiiiiçç pişik derdiniz olmaz ☺️ İlk oğlum prematüre doğduğu için tecrübeyle sabitlenmiştir 😂
Sedahatun [silindi] mustelanın setini aldım içinde şampuan losyon bebek yağı pişik kremi var, deterjan olarak da sivenonun bebek deterjanını tercih ettim
Esmaaaaaa [silindi] canım instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var bütün ürünleri inceliyor çok güzel bir sayfa ben oradan seçip aldım
Eceguldemir [silindi] ben şampuan yağ ve losyonu baby me aldım arkadaşlarımdan çok memnunlar. Bez olarak ilk aşamada minies aldım ama sleepy de geçebilirim. Pişik kremi desitin tercih ettim
Eceguldemir [silindi] deterjan dalan roxy tam bi bebek kokusu var 🥰 ama rahatsız edecek kadar yok yani
[silindi] Ben yorumlarınız ve önerdiğiniz mühendisinoğlu sayfasına bakarak bebek bezi ve mendil için sleepy ye, sampuan için baby&me, deterjan için baby&me granül sabun veya green clean markasına, pişik kremi için de mustela ya da desitin almaya karar verdim. Tabi biraz da bütçeme uygun olanları tercih ettim. Hepinize çok teşekkür ediyorum 🤗🤗