Kizkalesi denizadaalpp ya ben hep penye aldım herkes penye al dedi bilmiyorum bu bebekler penye de üşümez mi
Kizkalesi denizadaalpp gerçi ben kundak yapıcam bebişi 3 aya da büyümüş olur havalar sıcak olur artık mart gibi 😂
Rbs111 denizadaalpp penye hediye aldı ailemiz. Yanına uyku tulumunu da götürücem üşümesin . Hem kalın hem güzel. Bide kadife 5 li hastane çıkışıda var onu da götürücem canım fikir olsun
Burciny Kizkalesi bende penye alacağım ama birde böyle uyku tulumu gibi bişi almaya düşünüyorum bilemedim doğru mudur yanlış Mıdır zaten ufacık minicik olacak tulum kalın gelir tutması emzirmesi kolay olur diye düşünüyorum 🤷♀️
Rapunzel2019 Kizkalesi Üşümezzz :) Kasım bebeğiydi kızım hiç kışlık kumaş almaıdm bildiğin penyeydi. Şimdide öyle yaptım. Aralıkta dogumum :)
Gulcan85 Kizkalesi bende penye aldım cogunu 2 cift kadife tulum aldım asıya falan giderken giydirmek için😊
Hurit Kizkalesi evlerde doğalgaz var zaten hastanede de aynı şekilde usumesini gerektirecek birşey olmaz inşallah üstüne yelegini felan yine giydirirsin canım dışarı cikacaginda da battaniyelere sarılacak zaten oda arada çıkarsınız ☺️
Kizkalesi Burciny aynen penye rahat olur ama bilmiyorum nasıl olacak çocuğu bir sıcak bir soğuk yapıp üşüttürmek de istemem
Rapunzel2019 Burciny Uyku tulumu alma bence'eviniz doğalgazlı değil mi? Bebek zaten çok hareket etmiyor ilk aylar, bence gevşek bir kundan daha mantıklı olur.
Berdogan Zaten tüm yeni doğan ürünler bu şekilde altına ekstra zıbın üstüne yelek falan giydiriliyor bebekler çok sıcağı da sevmez zaten 21/24 derece olunca ev yeterli ona göre çok kalın giydirmemek gerekiyor
Kizkalesi Rapunzel2019 benimki de ocak bebeği zaten sürekli uyuyorlar yorganını battaniyesini sararım oldu bitti
Burciny Rapunzel2019 doğalgazlı doğru söylüyorsun hareket etmeyip hep yatacak ya sanki üşeyecek gibi geliyor hani uyayanın üstüne kar yağar misali anammm ne panik oldum şu an 🤣
Rapunzel2019 Kizkalesi Kesinlikle öylee. Dışarı bile çıkarken battaniyeye sar çık. Bence astronot tuluumada gerek yok 🙄 belki peluş birşeyler olabilir dışarısı için.
Rapunzel2019 denizadaalpp Hastane de benim kızıma iki kat giydirmişlerdi. Ama bizim hastane çok dandıktı ya, hiç kaloriferler yetmemişti. Alttan ince giydirirler bi kat zaten.
Kizkalesi Rapunzel2019 yok onu almıcam zaten çıkarırken sararım da ben yapabildiğim kadar uzun süre kundak yapmayı düşünüyorum hem sıcak tutuyor hem rahat uyuyorlar 🙂
Kizkalesi Rapunzel2019 zaten gündüz sürekli uyuyorlar ilk başlarda ellerini çok umursadıklarını sanmıyorum o keşif biraz geç başlıyor sanırım 😅
Rapunzel2019 Kizkalesi ilk ay öyke sirekli uyur.sonra sürekli uyumuyor ya. En azından benim kızım hep uyumazdı🤣 Ellerini de 2.ayda keşfediyorlar. Yani daha 40ı dolmadan.
Kizkalesi Rapunzel2019 evet 1-3 ay arası. Yani onu ayarlarız canım çocuk sürekli kundakta olmayacak dediğiniz gibi oyun oynamak istediği seslere duyarlı olduğu zamanlar gelince uyuduğunda sararız 😅