Hacer_ikiz_gebe Hira17 bende şaşkınım sonomarı aradım ikiz bebek 500 dedi. Ceylana şoktan ikizi soramadım ama onu sorucam daha fazlaysa sonomara gidicem artık yani Allahtan muayene de iki katı almıyolar doğana kadar cebimizde para bırakmıcaklar 😄😄
Hira17 Hacer_ikiz_gebe ay vallahi ya birden yükselmesi çok acaip sene arasında ama muayene fiyatlarıda öyle olmuştu sen 2 hafta da bir gidiyorsun dimi
Meltemak Hacer_ikiz_gebe Malesef ikiz olunca heryerde herşeyde fark talep ediyorlar sanki.biz herşeyi çifter çifter almyormuşuz gibi 😊
Hacer_ikiz_gebe Hira17 evet canım aslında ayda iki kere gidiyorum gibi bişey bi ücret ödüyom bir hafta sonra kontrole çagırıyo onda ödeme yapıyom sonra yine iki hafta sonra cagırıyo riskli oldugu için
Hira17 Hacer_ikiz_gebe anladım canım yani ayda 2 kere gitsende 1 kere ücret ödüyorsun olsun bebişler sağlıkla doğsunlar da biz dayanıcaz
Hacer_ikiz_gebe Hira17 aynen canım hayırlısıyla bebklerimizi elimize aldıgımız o günleri görelim canım.. bu arada ikiz 750 ymiş ceylanda canım valla sen tam zamanında yaptırmışsın detaylıyı.. sonomardan alıcam bende randevuyu oraya da iyi demişlerdi diye hatırlıyom
Hira17 Hacer_ikiz_gebe yok artık maşallah o ne öyle ya anladım canım olsun sonuçta rapor ve CD veriyordur orasıda birşey olmaz valla ben tam zamanında yaptırmışım o zaman😌
Melisbol Hacer_ikiz_gebe canmm bursaada degilimm fakat bursaliyim :) eger orada olsaydim mutlaka emre uysal a gdierdim. Fsm bulvarinda muaynanesi var istersen bi arastir derim . Harika biri
Hacer_ikiz_gebe Melisbol evet duydum bende emre beyi çok övüyorlar gerçekten keşke esentepede kalmaya devam etseydi 😊
Melisbol pembekizim mrb bende haftaya serklaj olucamm nezaman oldunuz acaba , nasilsiniz yasantiniz nasil devam ediyor 🙊 bilgiye ihtiyacim var
pembekizim Melisbol ben acil serklaj oldum 26.haftada Canım wc harici kalkmadan yatıyorum Sen kaç haftalıksın ?
Melisbol pembekizim oow cok gecmis olsn saglikla gelsin insallah canm ben 14. Hafta olmus olucam suan 13 hafta 4gunlugum
pembekizim Melisbol Sizede çok geçmişler olsun kolaylıkla geçsin süreciniz inşallah benimki acildi baya riskliydi ondan bu kadar kısıtlıyım sizin daha rahat geçebilir Hacer_ikiz_gebe Evet Aylin karahasan Acıbadem
Lvnya Kıxlar ben 3 doktor dolaştım ama hala kararsızım kime gitsem diye bence en iyisi birine güvenip orda devam etmek böyle iyice karısıyor işler
Meloo Lvnya çok doktor değiştirmek daha da kafa kurcalar biran önce karar verip devam etmek gerekiyor
Hayat16 Lvnya bencede . Ben tek doktora gittim 3 yegenimi o doktor dogum yaptirmisti. Orhan Orhan ‘dan Cok memnunum.Surekli ulasilir, ilgili, bilgili, guleryuzlu biri.
bebiiimamm Hacer_ikiz_gebe doktorunuza güvenmeyi tercih edin bence 2 sine yetişmek hem zor hem kafa karıştırıcı sadece çok kafa kurcalayan kötü bi durum olursa ancak o zaman olabilir 2. bence
Hacer_ikiz_gebe bebiiimamm öyle yaptım zaten hastanenin yogun bakımı beni tedirgin etmişti onuda doktorumla konuştum zaten bir çözümü varmış iyikide sormuşum yoksa kendi kendime kurup duruyodum. 😄
Hira17 Hacer_ikiz_gebe canım nasıl bir çözümü varmış yoğun bakımın onu ben sormadım ama merak ediyorum