Tamam hilal_yener ultrasona göre her kontrolde değişir.Siz gebeliğinizi son adetin ilk günü olarak hesaplayın zaten hamileliğin sonunda ona uyumlu olacaktır
Klccctugce hilal_yener 15+2 günlüğüz her gitmeme videoya alıyor doktorumun asistanı çünkü babamız yanımızda değil ona göndermek için ☺️
Umutsuz_umutluu 06-06060a kese göründü ama beta değerimdeki artış oldukça yavaş düşükle sonuçlanacağı söylendi bu yüzden
Minnosizmmm hilal_yener canım biz videoya bile çektik hatta doktor baktı tam net olmamış bidaha yapalım dedi tabi özele gidiyorum ondan mı bilmiyorum bide sağlıkla al kucağına hayırlı uğurlu olsun 💖🐥
35ilknur35 hilal_yener seni korkutmak gibi olmasın 26 haftalığım akşamları bazen daha da kusuyorum maalesef😞 ama kişiden kişiye değişiyor sende daha farklı olabilir tabiki
blgkstk hilal_yener bana da böyle söylemişlerdi meğerse ekranda sadece gösterdiler kalp atışını cihazımız dinlemeye uyumlu değil dedi
MrsClk hilal_yener 9+2 haftalığım bugün hala daha bulanım ve kusmam yok sadece yorgunluk ve uyku var o kadar
Mstfaslhn1234 hilal_yener ben kayınvalidem le gitmiştim eşim çalışıyor du ben eşime atmak için video çekmek istiyorum dedüm doktorum izin verdi özele gidiyorum ben devlet izin verir mi bilmiyorum
Aydemira hilal_yener yap ses cikiyo ilk develte gitmistm izin olmadigi icin oyle yaptim napiyim hatra kalsin istedim 🤣🤣🤣