hilal_yener Ben 1 aylık diye tahmin ederken bebek daha büyük çıktı 😂😂 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem kızlar. Ses kaydına almak istesem doktor izin verirmidir acaba hatıra kalsın istiyorum 🥰
Zeyk hilal_yener hayırlı olsun 🙏 Devlet Hastanesi'ne gidersen şayet kalp atışı dinletmiyorlar ekranda atışını izletiyorlar. Özele giderseniz de doktorunuz izin verirse evet alabilirsiniz.
Kuubra hilal_yener benim doktorum izin veriyordu sizinkini bilemicem ama verir herhalde canım, sağlıkla al kucağına😇
blgkstk hilal_yener bana da böyle söylemişlerdi meğerse ekranda sadece gösterdiler kalp atışını cihazımız dinlemeye uyumlu değil dedi
hilal_yener Kızlar benim kadar hamileyken hiç kusma bulantı gibi belirti yaşamayan varmı benim bulantımda yok kusmamda sadece yorgunluk var bende
hilal_yener 35ilknur35 ayyy öyle deme korktum bak şimdi benim midem çok hassastır kızlıgımdan beri başım ağrısa gider kusardım umarım hamileliğimi 9 ay boyunca kusarak geçirmem
35ilknur35 hilal_yener seni korkutmak gibi olmasın 26 haftalığım akşamları bazen daha da kusuyorum maalesef😞 ama kişiden kişiye değişiyor sende daha farklı olabilir tabiki
hilal_yener Tamam son adetime göre hesapladım ama üstünü görmüşüm 20 snde hamile kalmışım 24 nde adet gördüm
hilal_yener Benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca kusmuş bide hiç kilo almamışım ben 1 kg 400 gr doğmuşum bunu doktoruma söyledim Doktorumda bana bunu sakın unutturma senin bebeğinde zayıf olabilir dedi öyle diyince endişelendim biraz
Tamam hilal_yener ultrasona göre her kontrolde değişir.Siz gebeliğinizi son adetin ilk günü olarak hesaplayın zaten hamileliğin sonunda ona uyumlu olacaktır
fadimeozbas @hilal_yener Ne zararı olabilir ki biz sürekli videoyaya alıyoruz eşimle, devlette farkeder mi bilmiyorum aldırır ama niye aldırmasın ki