_AykA__ hilal_yener Ama çok gerekliymiş canim.Anne olmak böyle birşey işte.Senin sevdiklerin önemini yitiriyor.Herşeyi çocuğa göre şekillendiriyosun 👶🏻 Annelerimizin anne olunca anlarsin dedikleri bu olsa gerek
Kizkalesi _AykA__ 24 ün içindeyiz. Valla olmuş baya da niye bu kadar evham yapıyorsun bende yeni gebesin sandım 😂
Eceyavuz Bende çok pişmiş sever ve oyle yerim ama artık haşlanmış yumurta kokusu beni mahvediyor soğudum mecbur yutuyorum.. bıldırcın yumurtası hakkında bilgisi olan var mı peki.. bilmeden sabahları ac karna bal ve sütle karıştırıp içtim bıldırcın yumurtasını sonra korkup bıraktım
Eceyavuz _AykA__ yok yanlış yazmışım haşlanmış yumurta cok pişmiş severim ama artık kokusuna dayanamadigim için yağda kasar peyniriyle pişirip yiyorum.. bıldırcın yumurtasını çiğ bal ve sütle karıştırıp içiyordum ama korkup bıraktım
Melek256 _AykA__ ya neden herşeyi bu kadar abartıyorsunuz 🤷🏼♀️ Ne olabilir yediğiniz bir az pişmiş yumurta başınıza ne getirebilir bunu buraya yaZmanız için alerjiniz olması lazım zaten alerjisi olanda yemez bile bile . Abartmayın şu durumları artık ya
_AykA__ Melek256 Alerji deyil internetde araştir canim az pişmiş yumurta bile zararli.O kadar yazilar varki bununla ilgili.İster istemez insan panik oluyor işte.İçini rahatlatacak sözlere ihtiyaç duyuyor
_AykA__ Kizkalesi İlk gebeliyim.Bu benim tecrübeli halim artik)) Sen beni bide ilk zamanlarda görseydin 😂
Ebrugunesss _AykA__ öyle hemen ortaya çıkabilecek bi sıkıntı olcanı sanmıyorum aslında sürekli yenmediği sürece birşey olmaz bence korkma