Ultraslan40 Canım ben de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez zıbındı unisex hastane çıkışı ve bir kaç tulum aldım, çünkü almasam içime dert olurdu (birazcıcık tez canlıyım🤪) sonra cinsiyeti öğrenir öğrenmez ona göre odasını yaptırdım beşiklerini kıyafetlerini felan hep aldım. Bence bu sorunun cevabı bir tek sende. Sen ne zaman istiyorsan öyle yap. Yok çok acele etme, yok erken, aman bir şey olur vırt zırt diyenlere asla inanma, sen nasıl istiyorsan öyle yap. Rabbim istemedikten sonra erkeni geci maalesef ki oluyor bir şekilde. Sen hamileliğin tadını çıkart giz gez dolaş. Bir de kızın olacakmış bak ne güzel 😍 ben olsam çoktan cicili bicili kıyafetlere başlamıştım , kız çocuklarının alışverişleri daha keyifli daha ayrıntılı🥰🥰
3birden Ultraslan40 Evet çok haklısın aslında bende başlarım ama grnede ayrıntılıyı bekleyip kesinleşsin kız olduğu öyle başlıycam. Dr kesin dedi ama gende bi ihtimal😊🙈
Eseenn 3birden 16 da özel doktora gittim renklide baktılar 😂 sonrakileri devletti. Ayrıntılıya da üniversite hastanesine gittim orda da kız dediler. Aradan 2 3 hafta geçti bizim ki erkek oldu 😂 1 aydır falanda göstermiyor
nilaylaylaylay 3birden kesinlikle kuzum. Beyaz zıbınlarını atletlerini, gri sarı renkli eşyalarını, süt sağma pompanı, biberonunu, karar verip bebek arabasını, battaniyesini , tırnak makasını, ortak her şeyini al koy inan çok rahat edeceksin.