Aliss_36 ne kullanırsanız kullanın çatlayacağınız varsa çatlarsınız zaten malesef :(
Çatlak için çözüm, lütfen..
Teşekkür ederim hepinize 💕
- Düzenlendi
Aliss_36 kilo alıp verdiniz mi bende 6 haftadan sonra bişey yiyemedim mide bulantısından kilo verdim sonra onları geri aldım benimde kalçamda bacaklarımda çatlak oluştu ya bende doğal Hindistan cevizi yağı ve bebe yağı aldım şimdi Hindistan cevizini deniyorum ikinci kez sürüşüm bakalım işe yarayacak mı
Aliss_36 canım bendede oluşmaya başladı farkettiğim günden beri hindistancevizi yağı sürüyorum günde 3-4 defa masaj yaparak aklıma geldikçe sürüyorum 1 haftadır bu şekilde bende inanamadım gerçekten baya azaldı deneyebilrsin canım inşallah sanada faydası olur
Mursidegnc26 inşAllah canım İnşAllah çol teşekkürler
Aliss_36 daha de yazmıştım bu kremi kullandım çok çok memnun kaldım genetikte var vücudum çatlamaya müsait hatta hamilelikten önce popoda olmuştu Çatlak kilo alıp vermede ama bunu kullandım 1 tane Çatlak yok şükürler olsun herkese tavsiye ediyorum kokusu da musleradan daha iyi buğday gibi bide en uygun ve orijinal satan site burası
https://www.kozmela.com/burts-bees-anneye-ozel-karin-catlak-kremi-185-g
https://www.kozmela.com/burts-bees-anneye-ozel-karin-catlak-kremi-185-g
Ben 16. Haftadan sonra lierac kullandim pek duzenli suremedim ama 2-3 gunde bir surdum o bitince hindistan cevizi yagi aldim onu da ayni sekilde kullaniyorum kreme gore daha iyi oluyor daha yagli kaliyor birde kilo alimima dikkat ettim yavas yavas aldim kilolari 12 kilo aldik yine de 🙈 37. Haftaya geldim catlamadim daha insallah son donemde de catlamam daha
Aliss_36 bildiğim kadarıyla hiç bi çözümü yok herkes bir sürü şey deniyor ama genetiğinde varsa olacaktır. Kırmızılık sonradan geçiyor, çok kafana takma doğal bişey sonuçta. hızlı kilo alıp veren biriyim, bende de var istediğin kadar nemlendir çözüm olmuyor. Kuzenleriminde ortak şikayeti bu 😅
Aliss_36 ben bunun genetik olmadığını düşünüyorum benim ablalarım çok aşırı derecede çatladı hatta Benimde umudum yoktu benimde çatlar demiştim sonra 17 haftada badem yağına başladım vücudum tertemizdi Taki badem yağım bitene kadar bitti badem yağım gittim almaya malesef bitti dedi çalışanımız istersen internetten al dedi bende getirttirmedim keşke alsaydım onu sürmediği için çatlağım oluştu ama ben hep bol bol su birde badem yapı sürerek vücudumu nemli tuttum biley olmadı fazla