Hbbmmmr BuluttSecil ne kadar kabasiniz ya sikayet mi benim postum ayrica bi ust yaziyi oku ben olsun mu dedim valla sana aciklama yapamicam insan gibi soru sordum cevaba bak
Hbbmmmr Serenty doktor boyle cevap vermiyor daha naif daha kibar Nerden biliyorsun dert aradigimi anket denen bisi duymadinmi bilgi icin paylastim su cevaplara bak insan gibi yazsaniz olmuyor genel olarak nasil oluyor
Ireml Hbbmmmr aa şükür canım ne kadarlıkken gördün acaba birde beta hcg kacti bende bugum 5 haftalık oldum ama henüz gitmedim doktora pazartesi gidicem inşallah bende görebilirim 🤭
Hbbmmmr Ireml ben 287 de ogrendim doktorumla msjlastik 5. Haftada çağırdı hayirli olsun sizede sağlıkla kavusalim yavrumuza
Serenty Hbbmmmr sakin ol ya bu ne celal. O zaman anket yapcam bilgi istiyorum diye daha açıklayıcı olmalıydin.kendi iletişim problemlerini bana yansıtma. Ayrıca ben sana da yazmadım.genel bir yorumdu.
Hbbmmmr Serenty bence siz bi durun,!!! ben ne yazdim kizlar sizin kacinci haftada basladi.. niye olumsuz yorumlar yapiyorsunuz ki niye hersey ters algilaniyor. Ins olmaz temennisi farkli dert ariyor bunlar uslubu farklı
Erbualp 7+5 miğde bulantım ve baş dönmem var gerçekten çok zor öğürmelerden bıktım koku hassasiyetim çok arttı deterjan kokuları bile rahatsız ediyor beni :( olmayanlar çok şanslı .