Livask 1 numara çok kullanılmıyor. 92 li paketten bir tane almayı düşünüyorum. O da doğuma yakın alırım bebeğin kilosuna göre. Çünkü taşma sızma vs yapabiliyor bir paket yeterli ikiye geçiş çok hızlı oluyor fazla almayın
Sedaveminikadam Canefza ben sahsen bebek doğmadan bez stoğu yapmayı gereksiz buluyorum.bebğin cildine iyi gelmeyebilir.hemen buyuyolarmıs küçük gelebilir.ben 40lı sleepy ve 50li prima aldım.hangisi iyi gelir bilemiyorum ama başlangıç için deneme olsun diye iki çeşit aldım.
Busraoksz Canefza 7 yada 8 paket kullandım bende. Kızım benım 2.900 dogdu bir ayda 3.700 oldu ıkı numaraya gectım. Kılo acısından degıl ben kızımın bacaklarında bezin izi cok cıkıyor dıye ıkıye gectım. Sıkıyor gbıydı bol bırakmama ragmen. Sleepy kullanıyorum bu arada. Zaten ıkı numaralar da 3-6 kg arası kullanılıyor. Gunluk ona yakın bez gıdıyor ıkı saatte bır degıstırmekte fayda var pişik olmasın dıye
Heisenberg Canefza Canım bebeğinin kilo alım hızına göre değişir. Biz 1 ayı dolmadan iki numaraya geçmiştik diye hatırlıyorum. Günde ortalama 10 tane değiştiriyorsun 300 adet gayet yeterli olur 1 numara bez için. Baktın bebeğin hızlı kilo almıyor ona göre extra alırsın. Marketler ayağımınızın altında artık zaten. Ben çok fazla almıştım hep elimde kaldı.
Deletedmom124 Canefza çok almanızı tavsiye etmem bende çok almıştım stok yapıyordum 1 ve 2 numara prima almıştım ama çok pişman oldum oğlum çok pişik oldu çok bez değiştirdim şimdi şok marketin bezini kullanıyorum bir tek bu bez yapmadı
Lavanta01 Deletedmom124 ben de bim ve a101 den memnun kaldim sleepy pisik yapti mesela. Şok un kini de deneyim :)
Lavanta01 Canefza aa ok anladim simdi:) yok canim alma ondan. Dogum kilosu onemli , bi de bakalim kilo alimi nasil olacak süt mü mama mi ne olacak bisey belli degil . Simdilik 2 paket 40li al derim ben
Deletedmom124 Lavanta01 bim in bezi bizde pişik yaptı A101 in yapmadı lastik izi yapıyor diye değiştirmiştim
EAK Canefza canım 3saatte bir bez değiştirsen günde 8 bez minimum gidiyor.Bu da ayda 240 bez yapar.3 3buçuk kilo doğsa 5kiloya kadar kullanılıyor.Tamıtamına olur.Ama bebeğin şişmansa 100lü falan al.Duruma göre 2 numaraya geçersin ya da devamını alırsın.
Sumeyraerva Canefza 1 numaradan 2 paket kullandim sadece 120 tane sonra 2 numaraya gectim sikmaya basladi cunku bebek dogmadan stok yapma istersen bebegini pisik yapar felan elinde kalmasin bebegin dogunca 2 numaradan cok alirsin 200 tane 2 numara icin cok degil ama 1 numara veya yenidogan icin cok cok minik cunku 1 numaralar
07052019 Canefza ben 240 adet 1 numara aldım, 232 adet 2 numara aldım. Bunlar için yeter dediler. Ama 3 ve 4 numara için emin olamadım kimisi hiç 3 kullanmamış 4e geçmiş, kimisi 4e geçmesi uzun sürmüş uzun süre 3 kullanmış. O yüzden şimdilik bunlar yeter diye düşündüm bi de alıp kenarda kalmasın dedim.
Ipek86 Canefza șöyle hesapla, her 2 saatte degișdirsen, günde 12-14 tane gidiyor, (üç beș fazla olabilir, temiz baglayinca genelde hemen doldurmayi severler 😂).. 3100-3500kg arasi bebis olsa rahat 1 ay kullaniliyor bu 1numara bez
BuluttSecil Canefza bebek 3.ayın bitiminde anca 5 kg oluyor tabi 2500-3000 arası doğan bir bebekten bahsediyorum. Yani yenidoğanda sık alındığını varsayarsak korkmayın çok almamışsınız
Buseeeeee Gün-de enaz 20 tane kullandım abartısız altını degistiriyodum 1 dk sonra tekrar yapıyordu en çok bezi ilk 2 ay kullandım şuan günde 5 defaya düştü sana tavsiyem yeni doğan için bol bol bez al yetmiyor toptan alırsan daha uygun gelir .