Canefza Tugba1234 o zaman ortalama 200 tane almak gerekli. Sleppy natural almayy düşünüyorum siz ne kullaniorsunuz
Tugba1234 Canefza ben molfix aldim ama sleepyninde guzel olduğunu duydum kullananlar tarafından ama bu stok yapmiyim baska beze gecerim dusuncesi tamamen yanlis basta ne kullanirsan oyle gitmen gerekiyor tam tersi bezi degistirince pisik yapiyor
Rapunzel2019 Canefza Sleppy Merhaba bebeğin aldım ama mor paketlerden. Daha uyguna geliyor. 1 adet 40lı 1 adet 42li bez çıktıö 1 ve 2 numara, yeterli diye düşüniyotum.
Canefza CicekGirayBysl kac kilo dogmustu bebeginiz bezlerin uzerinde 2 -5 kg yaziyor ama cidden 5 kiloya kadar kullanilabiliyor mu acaba
Canoglumbenm Canefza ben oğlum 4 buçuk kilo olduktan snra 2 numara beze geçtim cnm. çünkü sıkıyor artık 1 numara bez
CicekGirayBysl Canefza 3830 kilo doğdu şuan 5,5 kilo 2 numara kullanıyorum bacaklarını falan çok sıktı 4-4,5 kilo olunca değiştirdim şuan ki de sıkı gibi üzerinde yazan kiloya göre bence kullanılmıyor şahsen ben kullanamadım
Burcu16 Canefza 1 paket yenidoğan 90 100 adet olandan alın. Sonrasını hep 2 numara alın bebek hemen toplanıyor
Canefza Tugba1234 aynen alışıldık degisincede pisik olabiliyor bebekler. Bende siZingibi Başlayıp oyle devam etmeyi dusunuyorum alerjik bi durum olamadikca
Duygu02 Ben Molfix aldım bir paket 1 numara aldım 62 tane vardı sanırım bir paket de 2 numara aldım 110 tane var .stok yapmak doğru gelmiyor bana
Rapunzel2019 Canefza Evet baak benim aldıgım bu https://m.trendyol.com/sleepy/merhaba-bebek-seti-yeni-dogan-doguma-hazirlik-paketi-p-2735315?boutiqueId=323647&merchantId=107493&gclid=Cj0KCQjw5rbsBRCFARIsAGEYRwehemAbejuIB63BoRrFkMjrNCO36FjHKWoxK8GWjK36rBSty77CFyAaAkPrEALw_wcB Ben 57 tlye kargo bedava almıştım. Sitesinde de var yalnız kendi sitesinde paketleri beyaza çevirip içeriğini azaltmışlar bu merhaba bebek setinin..
Tugba1234 Canefza insallah olmaz alerjik bir sey yenidogan bebek bakimi cok zor birde o tarz seyler eklenmesin
Seda_123 Canefza Bence ilk.olarak bi paket alın 50 li yada 60 lı çünkü en iyi bezi almış olsan bile bebegin cildine uygun olmuyor pişik oluyor
Natlus Canefza merhaba yenidogan bez ben almayi düşünmüyorum 2.5 kilo arasi cunku 1 numara bezler 3 ile 6 kilo arasi birazda bebegin kilosuna bagli tabiki 1 numara almayi dusunuyorum oda 1 paket alerji olursa degsmek icim coklu paket alip isrf olsun istemiyorum.
Canoglumbenm Canefza ben almıştım 80 adet çok olur diye ama doğum yaptığım zaman 10 gün ancak yetti .. ona göre hesap edin alın artık . çünkü ilk 15-20 gün yenidoğn çok kaka ve çiş yapıyor