Happy12 Mahi_nur benim kasık ağrım bel ağrım catı ağrım var canım ama ben sezaryen olacagım için doktorum dinlen dedi sadece muayene edemem seni dedi o yüzden agrı çekiyorum birazcık 🤗💁🏼♀️💁🏼♀️ Senin oluyormu kaç haftalıksın sen🙄🤔🤗
Kubra9595 mf_ozturk valla kuzum cok saol gecer diye bekledim ama bitmeden 2. Defa grip oldum bugün hafifledi ama hala var ins gever doguma kadar bu gidisle burnumu ceke ceke dogurcam 😂🤦♀️
Happy12 Leyla9292 geçer geöer canım az sabır sadece 🤲💁🏼♀️ Bnde hep geçmiyo diyenlerdenim ama zaman geçiyor bunada şükür 🥰💁🏼♀️
Mahi_nur Happy12 37+4 bugün iki gündür bel ağrım ve çatı ağrım var doktorum 38 de çatı muayenesi yaparm dedi
Mahi_nur Happy12 az önce bizde doktora gittik ve çatımın çok dar olduğunu normal olursa zorlayacağını söyledi sezeryana karar verdik
Ayslksa Happy12 3 Ekim.perşembe gününe sezeryan için gün verdi canm Doktor.amniyon sıvısı sınırda fazla bekletmeyelim alalim dedi.
Melegimhiram Son 4 gun tabi uzatmalara kalmazsak ufaktan Kasilma ve sanci var ama duzensiz son tarin 8 ekim olmazsa sunu sanci dedi doktorum😏😏
Happy12 Mahi_nur ayy iki gün var şurda ne güzel 👍 bnde biran önce kucagıma almak istiyorum nedense 😕 ama zaman geçmiyor