Duyduy YaseminBatrk negüzel yazmışsın cesaret veriyorsunuz allah razı olsun, darısı benimde başıma ilerde inşallah 😊
Ahmedinannesi YaseminBatrk maşallah harika bir doğum olmuş☺💞Doğumunuzu kolaylaştırmak için hamileliğiniz süresince uyguladığınız yöntemler var mıydı peki?🤗
YaseminBatrk Ahmedinannesi hamilelik boyunca hiç birşeyden kaçınmadım afedersiniz ne ilişki ne temizlik . Rabbim koru dedim her seferinde 36-37 den sonra hurma yedim ve 39 haftadan sonra hergün sıcak duş aldım sıcak suda oturdum başka hiç birşey yapmadım .
MustafaAsdemirAsdemir YaseminBatrk dikiş dediginiz atılan kesi nedeniyle olan dikisten mi bahsediyosunuz eger öyleyse agrı sıkıntı oluyo mu dogumdan sonra
YaseminBatrk MustafaAsdemirAsdemir sezeryan gibi değildir Emin’im illaki ağrı oluyor oturrken dikişler acıyor ama o kadar . Yürüyüşde bir sıkıntı Yok hiç yatmadım Doğum olduğundan beri hep ayaktayım . Allah yardım ediyoe merak etmeyin
YaseminBatrk Elfidaask neden kötü hissediyorsunuz allahım korusun kötülüklerden . Cinsiyet için biraz daha bekleyin bence net öğrenmek için