Aygulmurat deletedmom99 sen ilk önce saygılı konuş , geç o ayakları falan ayıp oluyo. Senin espiri anlayışında yokmuş baksana gerçekten izmariti yiceğimi düşünmüşsün yazık 😀 zaten çok içmiyordum günde içersem en fazla 2 tane. Ve dün akşamdan beri de içmiyorum.
deletedmom99 Aygulmurat kuzum umrmda degil sen dusunmedkten sonra bebegni bizmi dusuncz ama sacma yorumlar yappta baska icen annlerde tesvikleme
deletedmom99 Aygulmurat ayy ne dedgnu kendinde bilmiysn sigaryi savuncksn diye sacmalysn suan sen ic kuzum bebegni dusunmysn bizene ama basklarnn hakkna girme yok annem de icmis bisey olmams falan
Aygulmurat deletedmom99 benim annemde içmiş babamda içmiş gayette sağlıklıyım. Ömrümde 1 kere hastaneye gittiğimi hatıtlamıyorum.
Aygulmurat deletedmom99 ben 6 ay içmedim sigara kilo aldım diye başladım daha sonra hamile olduğumu öğrendim doktorum hemen bırakıyorsun dedi, zaten iç dicek hali yok. Azalttım ve bıraktım. Dün geceden beri içmiyorum
deletedmom99 Aygulmurat ne guzel iste bak boyle desene icmyrm de annem icmis bsey olmams deme insannlarn akli bulanmasn
Aygulmurat Melegimveben ben çok içmiyordum günde 2 tane falan. 2 tane sigara için bebeğimin sağlığıyla oynayamam onun içinde sigarayı azaltıp bıraktım
deletedmom99 ayy burasi ne cahil insalrla dolu ya dokotr 3 tane ic diyms doktrnzda pek saglnzi dusnyms
deletedmom99 Aygulmurat bende 19 yansdaym ama senin gibi dusunmyrm cahillik yasta degil basta tpki akl gibi
deletedmom99 Aygulmurat tamam bak iste cok guzel annem icti bisey olmdi deme hele su 3 tane icebilrsn diyen arkadasa hic bakma brak istersen onu kafada bitirebilirsn cocgnn sagligi herseyden onemli
GlahBilgiliPelit Aygulmurat peki olabilecek en ufak bir rahatsızlığında bebeğinin , için rahat edecek mi cnm??? Ben günde 1 bucuk paket içen insan hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım sigarayı.. tamamen irade başka hiç bişi değil.. bırakabilirsin.
Gozdegnc Aygulmurat canım hani keşke içiyorum ama çagresizim bırakamıyorum deseydin seni anlardım ama sigaranın savunacak hiç bir yanı yok malesef😔