Dmll Son 8 gün ama sanki 8 ay gibi zaman geçmek bilmiyor 😃 sizdede öyle oluyormu stres heycan karışık duygular içindeyim 😅 gel artık güzel bebeğim 🙏👶
bsratoprak Dmll maşallah çok az kalmış hayırla sağlık ile gelsin bebeğin canım 😊 bizim 32 kaldı daha var 🙈 Ama zaman geçmiyor 🤔
Sblsrgnsn Dmll ay benim de 18 gun kaldi gecmek bilmiyor diye hayiflaniyorum senin az kalmis insallah saglikla kucagina almak nasip olur bukadar zaman dayaniyosun son zamanlar insan sabredemiyor hic 🙂
Yegino Dmll ayy vallahi benimde öyle ya son 4 gün ama bana mısın demiyor kızım 😕 günler gün gibi değil haftalar aylar gibi geçmiyo bi türlü
Dmll bsratoprak 32 😃 senin daha çok var şimdiden sayma son günler say say bitmiyor çünkü sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ☺️🙏
Dmll Sblsrgnsn amin 🙏 inşallah aynen bu zamana kadar iyiydi bundan sonrası geçmiyor sizinde az kalmış hayırlısıyla gelsinler inş ☺️☺️
Yegino Dmll koca bir göbeğim olmasa hiç hamile gibi bile değilim 😂 ne ağrı ne sancı ne bi ağırlık hissi artık sıkıldım 😥
Tazeanneee1 28 gün diyor ama şu depremlerden rabbim korusun hepimizi cocugmu hayrılısıyla kucagıma alırım ınsallah ☹️
Dmll Tazeanneee1 amin inşallah dikkat edin istanbuldamı yaşıyorsunuz geçmiş olsun İstanbul annelerine rabbim bidaha o korkuyu bile yaşatmasın 🙏🙁
Dmll Berkayraras benimde 37 haftada bi gelmek istedi 1cm açılma vardı sancı da vardı doktor sabaha doğurursun dedi 😃 ben cok korktum ağladım heycandan filan kimse yoktu yanımda korkudan oda geri gitti 😀 şimdide gelmiyor
Tazeanneee1 Dmll istanbul allah razı olsun dua edin bizlere bugun korkudan kasıldım yuruyemdm o derece kotu oldumm